reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
przepraszam ,że się wtrącę . Ja rodziłam w czerwcu i miałam podobną sytuację . U mnie wg ok powinno być 7tc ,a wg USG był 4/5 tc i lekarz nie powiedział zbyt dobrego słowa na ten temat tylko zobaczymy się następnym razem i zobaczymy co będzie . Ciąża rozwijała
Się ładnie ,ale była młodsza od 18 dni . Nie chce dawać złudnych nadziei ,ale na chłodno poczekać do następnej wizyty trzymam mocno kciuki ❤️
Dziękuję za Twoją wiadomość ❤ nic innego mi teraz nie zostało jak czekać 🥺

Pisaliście tu wcześniej o tych badaniach Toxo itd . Ja dziś odebrałam wynik cytomegali i mam dodatnie 😔 konsultowałam sie już z ginem i mam powtórzyć po dwóch tyg . Podejrzewa że to nie będzie nic złego że zapewne teraz spadnie że czasem labo tak mają ale trochę stresa mam nie ukrywam 😑

A i kolejna wizytę mam 25 stycznia 😊😊

reklama
Do góry