reklama
Malinaaaa
Fanka BB :)
Ja już czuję ten stres, pierwsza wizyta jutro 9:40
Trzymam kciuki
Malinaaaa
Kciuki za wszystkie
drugi.bejbik
Dziękuję za Twoją wiadomość ❤ nic innego mi teraz nie zostało jak czekaćprzepraszam ,że się wtrącę . Ja rodziłam w czerwcu i miałam podobną sytuację . U mnie wg ok powinno być 7tc ,a wg USG był 4/5 tc i lekarz nie powiedział zbyt dobrego słowa na ten temat tylko zobaczymy się następnym razem i zobaczymy co będzie . Ciąża rozwijała
Się ładnie ,ale była młodsza od 18 dni . Nie chce dawać złudnych nadziei ,ale na chłodno poczekać do następnej wizyty trzymam mocno kciuki
PepkaS
Moja siostra usłyszała kiedyś od swojego lekarza, że położnictwo wymaga wieeeele cierpliwości i czasu, bo nie wszystko można wpisać w ramy książkowe. Więc wtedy zostaje tylko czekać.Dziękuję za Twoją wiadomość ❤ nic innego mi teraz nie zostało jak czekać
Przesyłam full dobrych myśli
No mi mój gin tak samo mi raz powiedział .Moja siostra usłyszała kiedyś od swojego lekarza, że położnictwo wymaga wieeeele cierpliwości i czasu, bo nie wszystko można wpisać w ramy książkowe. Więc wtedy zostaje tylko czekać.
Przesyłam full dobrych myśli
I za twoją wizytę trzymam mocno
Pisaliście tu wcześniej o tych badaniach Toxo itd . Ja dziś odebrałam wynik cytomegali i mam dodatnie konsultowałam sie już z ginem i mam powtórzyć po dwóch tyg . Podejrzewa że to nie będzie nic złego że zapewne teraz spadnie że czasem labo tak mają ale trochę stresa mam nie ukrywam
A i kolejna wizytę mam 25 stycznia
A i kolejna wizytę mam 25 stycznia
reklama
Nelka85
To mój na wszystko wysyła co się da.Ja w pierwszej ciąży też miałam robione tylko tokso i różyczkę, a teraz jeszcze cytomegalie tez.