Nelka85
Fanka BB :)
Plus krew. U mojego już razem.i tylko 350 ziko
Dużej różnicy nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Plus krew. U mojego już razem.i tylko 350 ziko
to fakt, ale autentycznie te 800 zł mnie zszokowało...
Jak Ty znalazłaś termin u niego jak w terminarzu na znanym lekarzu nie pokazuje dat aż tak wprzód? Chyba, że mi na tel. nie przesuwa dalej xDi tylko 350 ziko
on zapisuje tylko przez wiadomość na znany lekarz. Piszesz mu kiedy wchodzisz w tydzien np 12+ (bo to jednak najlepszy miesiąc na to badanie) I on rezerwuje Ci wizytę w kalendarzu. Do tego możesz kilka dni wcześniej zrobić badania potrzebne do pappy i z nimi przyjsc i zrobi też test pappa od razuJak Ty znalazłaś termin u niego jak w terminarzu na znanym lekarzu nie pokazuje dat aż tak wprzód? Chyba, że mi na tel. nie przesuwa dalej xD
Aaa widzisz Dzięki, jeszcze pomyślę co zrobić. Bo jednak ten lekarz, co chodzę do niego na nfz ma ten certyfikat. Ale zaufania zbytnio do tego lekarza nie mam i ciekawe co powie na wizycie, że jednak nie u niego bym chciała robić prenatalne. Już całkiem pewnie będzie mnie dołował.on zapisuje tylko przez wiadomość na znany lekarz. Piszesz mu kiedy wchodzisz w tydzien np 12+ (bo to jednak najlepszy miesiąc na to badanie) I on rezerwuje Ci wizytę w kalendarzu. Do tego możesz kilka dni wcześniej zrobić badania potrzebne do pappy i z nimi przyjsc i zrobi też test pappa od razu
A miałaś już kiedyś pudełka od nich?I przyszło. Od jutra dieta.
Ilość kalorii największą bo idzie do podziału.
Zobacz załącznik 1599835Zobacz załącznik 1599836Zobacz załącznik 1599837Zobacz załącznik 1599838Zobacz załącznik 1599839