reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Ja już mam wyniki dzisiejszego badania glukozy dwupunktowe- wszystko w normie. Co do chorób zakaźnych z diagnostyki pakiet TORCH zrobiłam poszerzony są tam wszystkie choroby zakaźne plus coś tam jeszcze cena 247 zł. Opłaca się ✨

Ja też zaczynam rozważać chociaż kilka dni L4- czuję się jak kupa, naprawdę. Najgorsze wieczory, ale dzisiaj miałam wolne do południa a i tak ledwo żyję. Jutro po pracy chyba umrę :( gorzej niż teraz pewnie czuć się nie będę, a jeśli będę (pewnie w 3 trymestrze) to i tak już odfrunę na L4, żeby uwić gniazdo i uprać te wszystkie ciuchy po młodym 😅

Dziewczyny a czemu wy płacicie za te badania ciążowe? Chodzicie na nfz i nie ma terminów czy jak? Przecież to jest obowiązkowe żeby lekarz dał skierowanie... nie mówiąc że każda prywatna opieka to robi za free (oprócz cmv).

reklama
Do góry