reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
2 lata 10 miesięcy, więc podobny etap 😅 mój na szczęście jest bardzo tatusiowy, ale mam wrażenie że to dlatego, że wie, że ja jestem taka nie bardzo… mówi „mama chola”🥺🥺🥺 dzieci są słodziutkie
Mój mąż też sie mną opiekuje i małym dużo się zajmuje. Nie mogę narzekać. Mówi tylko że nie może patrzeć na moją minę, bo zazwyczaj jest taka „ 😩🥴😅😅

Faktycznie podobny wiek 😁 dzieci są bardzo słodziutkie, a troskliwy mąż to skarb ❤️ muszę mojemu mężowi pokazać ten wpis 😅 chociaż nie mogę powiedzieć, zajmuje się starszakiem i lubi się z nim bawić 🥰

Ja byłam poronilam we wrześniu 2023 . Miałam wtedy puste jajo . I robiłam wtedy wszystkie badania HIV Toxo nie robiłam grupy krwi ale tylko przeciwciała .
I jak byłam u lekarza przed świętami to kazał znowu mi zrobić te same badania .jak mu mówiłam że robiłam wszytko kilka miesięcy wcześniej to poowiedzial niestety trzeba znowu zrobić . 😑 Tym razem poszłam do gina na NFZ na wizytę dodatkowa i część badani mi zapisal na NFZ ale i tak zapłaciłam dużo 😑

A z tym schylaniem się - boli Was coś przy tym? Ja się schylam bez problemu i kucam i się teraz zaczęłam zastanawiać 😬

Ja byłam poronilam we wrześniu 2023 . Miałam wtedy puste jajo . I robiłam wtedy wszystkie badania HIV Toxo nie robiłam grupy krwi ale tylko przeciwciała .
I jak byłam u lekarza przed świętami to kazał znowu mi zrobić te same badania .jak mu mówiłam że robiłam wszytko kilka miesięcy wcześniej to poowiedzial niestety trzeba znowu zrobić . 😑 Tym razem poszłam do gina na NFZ na wizytę dodatkowa i część badani mi zapisal na NFZ ale i tak zapłaciłam dużo 😑
374 zl. Wlasnie zaplacilam ech

reklama
Że co ja sobie wyobrażam. Że z premedytacją czekałam na dłuższą umowę żeby zajść w ciążę. Że co ze mnie za pracownik, ciągle mnie nie ma w pracy (w ciągu roku byłam dwa razy na tygodniowym urlopie i raz tydzień na l4, bo mnie tak rozłożyło,ze ledwo żyłam i miałam antybiotyk). Ze ona tyle w ZUSie już na mnie wydała, a ja sobie w ciążę zachodzę. Potem to się chyba wyłączyłam, bo tak mi sie wszystko zaczęło trząść, ze myślałam że rzygne na nią...
Jak tak można!
Bierz L4 i będziesz miała święty spokój. Ja jestem już na L4 (fakt praca stresująca i z chemikaliami, więc nie wolno).

Do góry