reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Jestem po wizycie. Wszystko w najlepszym porządku 🙏🏼 dzidziuś ma już 0,93cm😍 i znów jakby o 1 dzień przyspieszył😅 ale wiadomo, że to margines błędu pomiarowego. Ja teraz zjadłam kolację bo wcześniej miałam ściśnięty żołądek i prawie nic dziś nie przełknęłam i będę szukać medytacji jakiejś by jakoś długofalowo głowę uspokoić🤭

Załączniki

• IMG_4314.jpeg
    IMG_4314.jpeg
    138 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Kolejną wizytę u prowadzącego mam dopiero 15 lutego, gdyż wyjeżdża na jakieś szkolenie. Dał mi namiar na jakiegoś swojego ziomka, do którego mam się umówić na usg I trymestru i pappę, które mogę zrobić od 1 lutego. Mówił żeby tak celować, żeby iść do niego z wynikami. Mam też rozpiskę jak schodzić z leków i założoną kartę ciąży 🥰

Jestem po wizycie. Wszystko w najlepszym porządku 🙏🏼 dzidziuś ma już 0,93cm😍 i znów jakby o 1 dzień przyspieszył😅 ale wiadomo, że to margines błędu pomiarowego. Ja teraz zjadłam kolację bo wcześniej miałam ściśnięty żołądek i prawie nic dziś nie przełknęłam i będę szukać medytacji jakiejś by jakoś długofalowo głowę uspokoić🤭
Super! Bardzo sie ciesze 😄😊 1 cm szczęścia 🥰

Kolejną wizytę u prowadzącego mam dopiero 15 lutego, gdyż wyjeżdża na jakieś szkolenie. Dał mi namiar na jakiegoś swojego ziomka, do którego mam się umówić na usg I trymestru i pappę, które mogę zrobić od 1 lutego. Mówił żeby tak celować, żeby iść do niego z wynikami. Mam też rozpiskę jak schodzić z leków i założoną kartę ciąży 🥰
Super, gratuluję 😘 Jak i od którego tygodnia kazał Ci schodzić z leków?

Super, gratuluję 😘 Jak i od którego tygodnia kazał Ci schodzić z leków?
do 15.01 bez zmian czyli do 8+5 wychodzi z moich obliczeń (duphaston i cyclogest 2x1), od 16.01 duphaston tylko rano, cyclogest tylko wieczorem i do końca opakowania, czyli ciężko mi powiedzieć ile to wyjdzie bo jeszcze nie zrealizowałam recepty 😅

reklama
Do góry