reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Ja już mam wyniki dzisiejszego badania glukozy dwupunktowe- wszystko w normie. Co do chorób zakaźnych z diagnostyki pakiet TORCH zrobiłam poszerzony są tam wszystkie choroby zakaźne plus coś tam jeszcze cena 247 zł. Opłaca się ✨

Ja też zaczynam rozważać chociaż kilka dni L4- czuję się jak kupa, naprawdę. Najgorsze wieczory, ale dzisiaj miałam wolne do południa a i tak ledwo żyję. Jutro po pracy chyba umrę :( gorzej niż teraz pewnie czuć się nie będę, a jeśli będę (pewnie w 3 trymestrze) to i tak już odfrunę na L4, żeby uwić gniazdo i uprać te wszystkie ciuchy po młodym 😅

Dziewczyny a czemu wy płacicie za te badania ciążowe? Chodzicie na nfz i nie ma terminów czy jak? Przecież to jest obowiązkowe żeby lekarz dał skierowanie... nie mówiąc że każda prywatna opieka to robi za free (oprócz cmv).

reklama
Do góry