reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ja też nie umiem wszystkiego spamietać 🙈 dzisiaj mam 7+5 więc liczę, że jutro wszystko będzie widoczne i uslyszę serduszko ❤️ a który to twój tc?
Mam migdały, dzisiaj wypróbuje 🙈
Współczuję zgagi, nic przyjemnego, pamiętam, że męczyła mnie w pierwszej ciąży 🤯
Nooo to już konkretny wiek ciąży, na pewno wszystko jutro bedzie pięknie 💜
u mnie dziś jest 10+0 wg owulacji.

reklama
Twój mąż powinien prowadzić szkolenia dla innych panów 😁 mojemu się chyba wydaje, że ciąża to taki stan którego w ogóle się nie odczuwa i w niczym nie przeszkadza 🤷‍♀️

Twój mąż powinien prowadzić szkolenia dla innych panów 😁 mojemu się chyba wydaje, że ciąża to taki stan którego w ogóle się nie odczuwa i w niczym nie przeszkadza 🤷‍♀️
Ostatnio mój mąż nie rozumiał, dlaczego nie mogę rozpakować zakupów (on chciał w tym czasie powiesić lampki nad drzwiami). Musiałam jak dziecku tłumaczyć, że schylanie się kilkanaście razy do wózka zakupowego (mamy taki materiałowy na kółkach, jak idziemy pieszo do sklepu), wyciąganie kilkunastu kilo zakupów, wkładanie do śmierdzącej (!!!) lodówki, w najlepszym razie zakończy się jeszcze większymi mdłościami (mam całodniowe), w najgorszym efektownym pawiem 🤮 Niby przyjął do wiadomości, ale wiem, że tak naprawdę uważa, że przesadzam. Chciałabym.

Ostatnio mój mąż nie rozumiał, dlaczego nie mogę rozpakować zakupów (on chciał w tym czasie powiesić lampki nad drzwiami). Musiałam jak dziecku tłumaczyć, że schylanie się kilkanaście razy do wózka zakupowego (mamy taki materiałowy na kółkach, jak idziemy pieszo do sklepu), wyciąganie kilkunastu kilo zakupów, wkładanie do śmierdzącej (!!!) lodówki, w najlepszym razie zakończy się jeszcze większymi mdłościami (mam całodniowe), w najgorszym efektownym pawiem 🤮 Niby przyjął do wiadomości, ale wiem, że tak naprawdę uważa, że przesadzam. Chciałabym.
Ehhh ci faceci. Totalnie inne myślenie...

Wyjasnijcie mi sens robienia zakaznych jak z wczesniejszych badan wychodzilo, ze juz sie ma przeciwciala ech Jeszcze rozumiem samo IgM, albo jesli sie nie mialo. Na rozyczke bylam szczepiona, cytomegalie mialam, grupa krwi nie zmienila mi sie od 34 lat.

reklama
Wyjasnijcie mi sens robienia zakaznych jak z wczesniejszych badan wychodzilo, ze juz sie ma przeciwciala ech Jeszcze rozumiem samo IgM, albo jesli sie nie mialo. Na rozyczke bylam szczepiona, cytomegalie mialam, grupa krwi nie zmienila mi sie od 34 lat.

Pytałam lekarkę o to samo, bo robiłam niespełna rok temu. Zakaźne jak robić igm to lepiej na raz z igg. A w krwi bardziej chodzi o ewentualne przeciwciała po poprzedniej ciąży niż o samą grupę

Do góry