reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

A to pierwsza wizyta u Ciebie? Trzymam kciuki ☺️🤞🏻🤞🏻
Też mnie bardziej mdli wieczorem niż rano. Wczoraj już po prostu płakałam, bo mój synek chciał żebym mu czytała książeczki, a ja ledwo żyłam :( normalnie przeczytałabym mu wszystkie 😭

Tak, pierwsza 🙈 dziękuję za kciuki, przydadzą się ❤️
Rozumiem dokonale, bo ja wieczorem też ledwo funkcjonuję, a mój synek ma teraz największą mamozę 🥺 mam nadzieję, że już niebawem te mdłości nas opuszczą 🤞 w jakim wieku jest twój? Mój ma ponad 2 lata 🙈

reklama
U mnie też się zdarza, że czuję mdłości mocniej, a innym razem mniej. Aktualnie jestem głodna i mdli mnie straaasznie :/
Nie mam się nawet co mężowi pożalić na nie, bo w odpowiedzi słyszę, że to przecież dobrze xD
No niby dobrze, ale jak by to jego miały tak męczyć przez dłuższy czas to ciekawe czy by nic nie mówił xD

Powodzenia na wizycie :)

Mój mąż też za bardzo nie jest rozmowny w tym temacie bo chyba nie do końca rozumie, jak to jest 🤷‍♀️ ach, Ci faceci 🤣 wydaje mi się, że nie poradziliby sobie z objawami ciążowymi 🤣

zleci do jutra i na pewno będzie dobrze! który to tydz? sorry ale ciężko nas wszystkie spamiętać co która kiedy i na jakim jest etapie 😜🤣

na mdłości spróbuj migdałów, powaznie tylko to mi pomagało - aaa i mdłości prawie w ogóle przeszły, to teraz zgaga mnie dojeżdża 🤦‍♀️
zawsze chyba coś musi byc

trzymam.kciuki za jutro!💜

Ja też nie umiem wszystkiego spamietać 🙈 dzisiaj mam 7+5 więc liczę, że jutro wszystko będzie widoczne i uslyszę serduszko ❤️ a który to twój tc?
Mam migdały, dzisiaj wypróbuje 🙈
Współczuję zgagi, nic przyjemnego, pamiętam, że męczyła mnie w pierwszej ciąży 🤯

reklama
Do góry