czyli ten sam wiek i podobnie, tylko ja jedno poronienie w 11+3 oby teraz nam sie udało3, pierwsze poronienie w 5 tc, drugie poronienie w 7 tc. Teraz jestem dalej, oby to była dobra wróżba
reklama
drugi.bejbik
Fanka BB :)
Dużo sił nam życzę damy radę! ❤U mnie też się zaczęły dokładnie o tej porze w tej ciąży i ten wszechobecny smród nie pozostaje mi powiedzieć nic innego niż trzymaj się….
A u nas mąż się przeziębił
Po nauczce, drugim poronieniu (goście przyjechali z dziećmi jak się okazało z jelitowka, oczywiście się zaraziłam i po naszym kropku) nie spotykamy się z nikim teraz, a tu taki pech. Obym się nie zaraziła
Po nauczce, drugim poronieniu (goście przyjechali z dziećmi jak się okazało z jelitowka, oczywiście się zaraziłam i po naszym kropku) nie spotykamy się z nikim teraz, a tu taki pech. Obym się nie zaraziła
czujesz jakieś dolegliwości poza odrobiną krwii? bierzesz acard? wiem, że czasami to może być choćby naczynko pęknięte... ale oczywiście jeśli się nasili to chyba bym uderzala na sorWłaśnie zaobserwowałam bardzo niewielkie ale jednak delikatne brudzenie jest bardzo subtelne i widoczne tylko na papierze ale jestem przerażona i osiwieję do jutrzejszej wizyty
tu dziewczyny przechodzily covid, silne przeziębienia i dały radę, będzie dobrze ale ja też sie izoluje od ludzi, w poczekalniach mam maseczke i z żadnymi dziećmi nie chce mieć nic wspólnego do porodu bo tyle sie nasłuchałam.o tych chorobach przenoszonych przez dzieciakiA u nas mąż się przeziębił
Kejcik
nie, to nie jest krew, to taka wydzielina w kolorze mlecznym, nawet nie brązowa i było jej mało, a teraz byłam ponownie w łazience i już jej nie ma zastanawiam się czy to nie jest związane z cyclogestem w jakiś sposób, miałam jednorazowo taki ślad na papierze dzień przed wigilią i było wszystko ok, może teraz też tylko taki epizod poza tym czuję się ok, acardu nie biorę ale dorzuciłam teraz 1 tabletkę duphastonu, jednak odpuszczę sobie dziś kościół i na wszelki wypadek będę leżeć cały dzieńczujesz jakieś dolegliwości poza odrobiną krwii? bierzesz acard? wiem, że czasami to może być choćby naczynko pęknięte... ale oczywiście jeśli się nasili to chyba bym uderzala na sor
Veraverrto
Pisalas, ze zaaplikowalas leki na spiocha. Masz jakies dopochwowe? Moze cos podraznilas?nie, to nie jest krew, to taka wydzielina w kolorze mlecznym, nawet nie brązowa i było jej mało, a teraz byłam ponownie w łazience i już jej nie ma zastanawiam się czy to nie jest związane z cyclogestem w jakiś sposób, miałam jednorazowo taki ślad na papierze dzień przed wigilią i było wszystko ok, może teraz też tylko taki epizod poza tym czuję się ok, acardu nie biorę ale dorzuciłam teraz 1 tabletkę duphastonu, jednak odpuszczę sobie dziś kościół i na wszelki wypadek będę leżeć cały dzień
Będzie dobrzenie, to nie jest krew, to taka wydzielina w kolorze mlecznym, nawet nie brązowa i było jej mało, a teraz byłam ponownie w łazience i już jej nie ma zastanawiam się czy to nie jest związane z cyclogestem w jakiś sposób, miałam jednorazowo taki ślad na papierze dzień przed wigilią i było wszystko ok, może teraz też tylko taki epizod poza tym czuję się ok, acardu nie biorę ale dorzuciłam teraz 1 tabletkę duphastonu, jednak odpuszczę sobie dziś kościół i na wszelki wypadek będę leżeć cały dzień
Kejcik
mam, właśnie cyclogest i mogło tak byćPisalas, ze zaaplikowalas leki na spiocha. Masz jakies dopochwowe? Moze cos podraznilas?
reklama
Veraverrto
To ja bym to obstawiala. Mialam tak po pierwszym usg. Taka plamka koloru kawy z mlekiem wielkosci paznokcia. I koniec.mam, właśnie cyclogest i mogło tak być