reklama
My jesteśmy po in-vitro. Nie możemy przed skończonym 10 tc go zmniejszać ani odstawiać.To ja bym to obstawiala. Mialam tak po pierwszym usg. Taka plamka koloru kawy z mlekiem wielkosci paznokcia. I koniec.
Kejcik
Fanka BB :)
ja mam dupka 2x1 i cyclogest 2x1 od początku, a bierzesz estrofem jeszcze?Mi teraz lekarz kazał zejść spowrotem do 3 duphastonow, oczywiście 2 x cyclogest też biorę.
Nie, ja miałam transfer na cyklu własnym.ja mam dupka 2x1 i cyclogest 2x1 od początku, a bierzesz estrofem jeszcze?
Veraverrto
Ale ja nic takiego nie sugerujeMy jesteśmy po in-vitro. Nie możemy przed skończonym 10 tc go zmniejszać ani odstawiać.
AnnMar88
Moderator
U mnie z brzuchem podobnie. Przed pierwszą ciążą zrzuciłam prawie 30kg a na brzuchu fałdki skóry zostały i ciążę dopiero było widać koło 6 miesiąca. Teraz pewnie podobnie bo 10kg wiecej mam na start niż jak zaszłam w 1.Ja po pierwszej ciąży szybko straciłam ale nawet nie myślałam o jedzeniu bo ciągle z małą u lekarzy. Byłam na diecie eliminacyjnej. Jak tylko się odstawiła od piersi to wiechaly nocne czekolady i to codziennie. Mam problemy metaboliczne więc chwila moment i 10kg do przodu.
Że względu na i tak odstający brzuch u mnie będzie widać późno ciążę
Nelka85
Biore cyclogest 3x dziennie. Mam mega upławy po nim. Zazwyczaj mleczne ale czasami zadrapie się chyba i takie lekko zabarwione. Po poprzednich transferach to samo.nie, to nie jest krew, to taka wydzielina w kolorze mlecznym, nawet nie brązowa i było jej mało, a teraz byłam ponownie w łazience i już jej nie ma zastanawiam się czy to nie jest związane z cyclogestem w jakiś sposób, miałam jednorazowo taki ślad na papierze dzień przed wigilią i było wszystko ok, może teraz też tylko taki epizod poza tym czuję się ok, acardu nie biorę ale dorzuciłam teraz 1 tabletkę duphastonu, jednak odpuszczę sobie dziś kościół i na wszelki wypadek będę leżeć cały dzień
PepkaS
U mnie też wczoraj zaczęły się mocniejsze, na wieczór ustały. Dziś też mnie mdliMatko jedyna jakie ja mam nudności od wczoraj zapowiada się ciężki czas
PepkaS
Przez to, że siedzieliśmy też długo u szwagrów to dziś się czuję jak na kacu miałam jakieś dziwne jazdy w nocy, jakieś bezdechy… budziłam się przerażona. Miała któraś z Was coś takiego?ja dziś aplikowałam leki na śpiocha i beztrosko spałam sobie dalej aż do tej pory siedzenie za stołem do 3 było męczące nawet na trzeźwo teraz mam ochotę na spacer ale niestety pogoda do bani
Myślę, że mogło to mi się pojawić przez mocne zmęczenie, będę się obserwować na przełomie najbliższych dni jak normalnie będę chodzić spać.
reklama
PepkaS
To jesteśmy ten sam czas teraz i też w poprzedniej ciąży tak mi się zaczybaly mdłości… ale bez rzyganka, bo ciąża skończyła się w 9 tc, więc nie wiem jakby było.6+1 ... W pierwszej ciąży też w tym czasie się zaczęły. Nie mogłam normalnie funkcjonować, rzyganko codzienne, przeszło w 12 tc