mega mi przykro... wiem przez co przechodzisz... najgorzej jak wszystko jest nie tak, a człowiekowi tak bardzo zależy...zrobię we wt i czw albo już poczekam do wizyty zobaczę , póki co podlamalam się i leże i płacze
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Też różowego dostałam i mam jeszcze jakiegoś na górce z innymi alkoholami (my z mężem nie pijący raczej i jak coś dostajemy to idzie do szafki w kuchni pod sufitemNo właśnie kupiłam różowego cin cinajakoś trzeba przywitać ten nowy rok
![]()

Mi nawet ulubione dezodoranty smierdząMi też wszystko śmierdzi. Otwieram lodówkę to mi śmierdzi, bo za dużo zapachów. Wchodzę do łazienki gdzie stoi taka fiolka z patyczki i też już mi śmierdzi i zastanawiam się czy tego nie wyrzucić. Najgorzej chyba śmietnik. Niemężowi najchętniej kazałbym 2 razy dziennie śmieci wynosić![]()
ejżja89
Ja mam kupione Prosecco 0% - wg mnie jest całkiem dobreMacie jakieś szampany 0% do polecenia? Oprócz piccolo![]()

Przytulamzrobię we wt i czw albo już poczekam do wizyty zobaczę , póki co podlamalam się i leże i płacze

Mayolin
Ktoś pytał o brzuszek - wstyd się przyznać, ale u mnie już trochę jest. Dzisiaj 9+2. W pierwszej ciąży bardzo długo nie było widać, a teraz masakra. Widocznie u mnie się sprawdza zasada, że w kolejnej ciąży widać wcześniej. Wagowo nic się nie zmieniło, ale brzuch jest. 2 dni temu córka się do mnie przytuliła i mowi "Mama, jaka ty się gruba zrobiłaś, ludzie pomyślą, że jesteś w ciąży" 

Kejcik
jaka słodka córuniaKtoś pytał o brzuszek - wstyd się przyznać, ale u mnie już trochę jest. Dzisiaj 9+2. W pierwszej ciąży bardzo długo nie było widać, a teraz masakra. Widocznie u mnie się sprawdza zasada, że w kolejnej ciąży widać wcześniej. Wagowo nic się nie zmieniło, ale brzuch jest. 2 dni temu córka się do mnie przytuliła i mowi "Mama, jaka ty się gruba zrobiłaś, ludzie pomyślą, że jesteś w ciąży"![]()

drugi.bejbik
Ja czuje, ze jak ominą mnie wymioty i będę miała nadal taki apetyt, to też dość szybko będzie widać brzuszek.Ktoś pytał o brzuszek - wstyd się przyznać, ale u mnie już trochę jest. Dzisiaj 9+2. W pierwszej ciąży bardzo długo nie było widać, a teraz masakra. Widocznie u mnie się sprawdza zasada, że w kolejnej ciąży widać wcześniej. Wagowo nic się nie zmieniło, ale brzuch jest. 2 dni temu córka się do mnie przytuliła i mowi "Mama, jaka ty się gruba zrobiłaś, ludzie pomyślą, że jesteś w ciąży"![]()

reklama
PepkaS
Ja się czuję jak na jakimś gigantycznym kacuJa właśnie się obudziłam z dwugodzinnej drzemkii czuję się jakby mnie jakiś koń kopnął
![]()