mega mi przykro... wiem przez co przechodzisz... najgorzej jak wszystko jest nie tak, a człowiekowi tak bardzo zależy...zrobię we wt i czw albo już poczekam do wizyty zobaczę , póki co podlamalam się i leże i płacze
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Też różowego dostałam i mam jeszcze jakiegoś na górce z innymi alkoholami (my z mężem nie pijący raczej i jak coś dostajemy to idzie do szafki w kuchni pod sufitem )No właśnie kupiłam różowego cin cina jakoś trzeba przywitać ten nowy rok
Mi nawet ulubione dezodoranty smierdząMi też wszystko śmierdzi. Otwieram lodówkę to mi śmierdzi, bo za dużo zapachów. Wchodzę do łazienki gdzie stoi taka fiolka z patyczki i też już mi śmierdzi i zastanawiam się czy tego nie wyrzucić. Najgorzej chyba śmietnik. Niemężowi najchętniej kazałbym 2 razy dziennie śmieci wynosić
ejżja89
Ja mam kupione Prosecco 0% - wg mnie jest całkiem dobreMacie jakieś szampany 0% do polecenia? Oprócz piccolo
Przytulam trzymamy kciuki, żebyś w przyszłym tygodniu usłyszała dobre wiadomościzrobię we wt i czw albo już poczekam do wizyty zobaczę , póki co podlamalam się i leże i płacze
Mayolin
Ktoś pytał o brzuszek - wstyd się przyznać, ale u mnie już trochę jest. Dzisiaj 9+2. W pierwszej ciąży bardzo długo nie było widać, a teraz masakra. Widocznie u mnie się sprawdza zasada, że w kolejnej ciąży widać wcześniej. Wagowo nic się nie zmieniło, ale brzuch jest. 2 dni temu córka się do mnie przytuliła i mowi "Mama, jaka ty się gruba zrobiłaś, ludzie pomyślą, że jesteś w ciąży"
Kejcik
jaka słodka córunia ja to się nie mogę doczekać jak brzuch będzie widać chociaż pewnie będzie się to dawało we znakiKtoś pytał o brzuszek - wstyd się przyznać, ale u mnie już trochę jest. Dzisiaj 9+2. W pierwszej ciąży bardzo długo nie było widać, a teraz masakra. Widocznie u mnie się sprawdza zasada, że w kolejnej ciąży widać wcześniej. Wagowo nic się nie zmieniło, ale brzuch jest. 2 dni temu córka się do mnie przytuliła i mowi "Mama, jaka ty się gruba zrobiłaś, ludzie pomyślą, że jesteś w ciąży"
drugi.bejbik
Ja czuje, ze jak ominą mnie wymioty i będę miała nadal taki apetyt, to też dość szybko będzie widać brzuszek. ogólnie mam płaski brzuch, wieczorami tylko mnie wywali ale ważę niecałe 50 kg a wzrost 168Ktoś pytał o brzuszek - wstyd się przyznać, ale u mnie już trochę jest. Dzisiaj 9+2. W pierwszej ciąży bardzo długo nie było widać, a teraz masakra. Widocznie u mnie się sprawdza zasada, że w kolejnej ciąży widać wcześniej. Wagowo nic się nie zmieniło, ale brzuch jest. 2 dni temu córka się do mnie przytuliła i mowi "Mama, jaka ty się gruba zrobiłaś, ludzie pomyślą, że jesteś w ciąży"
reklama
PepkaS
Ja się czuję jak na jakimś gigantycznym kacuJa właśnie się obudziłam z dwugodzinnej drzemki i czuję się jakby mnie jakiś koń kopnął