PepkaS
Fanka BB :)
Ale pięknie go widaćMy właśnie po wizycie, dzidziuś ma 3 cm, wszystko gra a na mdłości lekarz przepisał mi xonvee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale pięknie go widaćMy właśnie po wizycie, dzidziuś ma 3 cm, wszystko gra a na mdłości lekarz przepisał mi xonvee
Ja ją ubieram i wychodzimy. Nic nie tłumaczę. Ma 15 miesięcyhahaha nie wierzę, ubierasz młodą i mówisz jej że trzeba szybko po hotdoga z żabki
jutro zrobię zakupy na te domowe hotdogi, ale do tego najlepszy jest tydzien amerykanski w Lidlu wtedy kupuje te pikle specjalne już pokrojone, cebulkę prażoną... bagietka, dobra parówka i do piekarnika...
Serio muszę jutro to kupić, ten z żabki to nie to samo!
Przeszły mi mdłości to moge zaszaleć... a miałam się tak.perfekcyjnie i zdrowo odżywiać w ciąży
10 tydzień, chociaż miesiaczke mialam 29 października, więc myślałam, że to 8 tydzień, ale Pani mówi, że 103 cm??? oooo to który tydzień?
no właśnie tak wyrośnięty się wydawał na te rozmiary, które tu mamy póki co10 tydzień, chociaż miesiaczke mialam 29 października, więc myślałam, że to 8 tydzień, ale Pani mówi, że 10
Ja mam tylko heparynę, robię zastrzyki ok 9 rano. Acard akurat nie mam, ale chyba nie brałabym jednocześnie. A nie możesz napisać do lekarza albo zadzwonić na rejestrację i poprosić niech zapytają?Hej dziewczyny - przychodzę do Was doświadczonych bardziej. Mam mutacje i dostałam od lekarza heparynę i acard. Bierzecie to razem? Jedno rano, drugie wieczorem? Wszystko razem rano/wieczorem? Z emocji nie zapytałam lekarza jak usłyszałam heparyna
w środę rano i dziś rano? w tym samym.labie?Dziewczyny ja tracę nadzieję moja beta mnie podłamała do tego brak zarodka jeszcze ..
W środę : 3842
Dziś : 4152
To mały przyrost ....
a on w jakiej formie? taki wędzony kawałek czy jakoś zakonserwowany?Nagadałyście o tym żarciu i mi się też zachciało, ale ja ssaków i ptaków nie jem to znalazłam stek z tuńczyka wędzony w lodówce i opitoliłam i jak byłam w 2/3 żarcia to się zorientowałam, że wędzony na zimno Był pyszniusi jak nigdy, a teraz już nie jest