reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

poszłam po hotdoga do żabki 🤦‍♀️🤷‍♀️ żeby Wam zobrazowac jakie szaleństwo mnie opętało to dla mnie hotdog z zabki nie jest w kategorii jadalne... w życiu tego nie jadłam. Brzydzi mnie taka parówka, która pewnie ma najgorszy skład... a teraz zeżarłam i jestem zadowolona... 🤦‍♀️
o ja też dzisiaj marzyłam o hot dogu 😂 mąż nawet proponował, że pojedzie na Orlen albo do żabki, ale ja bym chciała takiego wiecie, na wypasie, takiego pro 🤤 wstawilabym przykładowe zdjęcie, ale nie chcę Was prowokować do wysyłania chłopów na poszukiwania takiego 😂

reklama
Tak

Z jalapeno wzięłam

Ja córkę ubrałam i poszłyśmy
hahaha nie wierzę, ubierasz młodą i mówisz jej że trzeba szybko po hotdoga z żabki 🤣💜

jutro zrobię zakupy na te domowe hotdogi, ale do tego najlepszy jest tydzien amerykanski w Lidlu wtedy kupuje te pikle specjalne już pokrojone, cebulkę prażoną... bagietka, dobra parówka i do piekarnika...
Serio muszę jutro to kupić, ten z żabki to nie to samo!
Przeszły mi mdłości to moge zaszaleć... a miałam się tak.perfekcyjnie i zdrowo odżywiać w ciąży 😄

hahaha nie wierzę, ubierasz młodą i mówisz jej że trzeba szybko po hotdoga z żabki 🤣💜

jutro zrobię zakupy na te domowe hotdogi, ale do tego najlepszy jest tydzien amerykanski w Lidlu wtedy kupuje te pikle specjalne już pokrojone, cebulkę prażoną... bagietka, dobra parówka i do piekarnika...
Przeszły mi mdłości to moge zaszaleć... a miałam się tak.perfekcyjnie i zdrowo odżywiać w ciąży 😄
o mamo, żarłabym 🙈

o ja też dzisiaj marzyłam o hot dogu 😂 mąż nawet proponował, że pojedzie na Orlen albo do żabki, ale ja bym chciała takiego wiecie, na wypasie, takiego pro 🤤 wstawilabym przykładowe zdjęcie, ale nie chcę Was prowokować do wysyłania chłopów na poszukiwania takiego 😂
W poprzedniej ciąży mój mąż jechał specjalnie na Pragę, bo wypasionego hot doga 🙈 więc rozumiem 😂

My właśnie po wizycie, dzidziuś ma 3 cm, wszystko gra 😍 a na mdłości lekarz przepisał mi xonvee

Załączniki

• IMG_5886.jpeg
    IMG_5886.jpeg
    78 KB · Wyświetleń: 111
Hej dziewczyny - przychodzę do Was doświadczonych bardziej. Mam mutacje i dostałam od lekarza heparynę i acard. Bierzecie to razem? Jedno rano, drugie wieczorem? Wszystko razem rano/wieczorem? Z emocji nie zapytałam lekarza jak usłyszałam heparyna 😩

reklama

Prażona cebulka z lidla 🥹🥹🥹 mniam. Mój starszy mnie dobrze zna i sam kupił parówy, bułki do hot dogów i sos tysiąca wysp 😂 ale jeszcze nie miałam okazji robić. Dzisiaj za to zapiekanka z camembertem i konfiturą borówkowa 🤪 ale wieczór jeszcze młody😁😁
Btw ja w pierwszej ciąży jak minęły te zjebane nudności zaczęłam naprawdę zdrowo jeść. Robiłam sobie jakieś omlety z mąki owsianej słodzone ksylitolem ;D tak naprawdę najtrudniejszy ten pierwszy trym żeby jakoś przeżyć… później już jest zgaga to niewiele można poszaleć 😂😂

Do góry