drugi.bejbik
Fanka BB :)
Jejku co się stało?Kto spędzi wigilijny poranek na nocnej chirurgii stomatologicznej? Ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku co się stało?Kto spędzi wigilijny poranek na nocnej chirurgii stomatologicznej? Ja
Tak ja tak samo chce Wam wszystkim życzyć spokojnych Świąt wśród najbliższych, żebyśmy dały sobie czas „zatrzymania” się na chwilę i cieszenia się tym co mamyDziewczyny,
Jako, że jutro pewnie zabiegany czas dla wszystkich to już dzisiaj chciałam życzyć Wam wspaniałych Świąt, dużo zdrowia i spokoju, żebyśmy w tym samym gronie (albo jeszcze większym) dotrwały do sierpnia, spełnienia marzeń i uśmiechu na codzień.
Zrelaksujcie się w najbliższych dniach!
Zobacz załącznik 1597473
O matko co się stało?Kto spędzi wigilijny poranek na nocnej chirurgii stomatologicznej? Ja
Jejku co się stało?
Wczoraj zaczął mnie boleć mocno już zepsuty ząb. Dzisiaj rano obudzilam się nie dość, że z mocniejszym bólem to jeszcze opuchniętą twarzą. Na nocnej pomocy lekarka nie zdecydowała się na dłutowanie ze względu na leki które przyjmuję. Zapisali mnie do chirurga na 9:30 i już jestem po wszystkim, wracam do domu Krew się lała że hejO matko co się stało?
Oja to super, że już po wszystkim a mówili coś na temat znieczuleń w pierwszym trymestrze?Wczoraj zaczął mnie boleć mocno już zepsuty ząb. Dzisiaj rano obudzilam się nie dość, że z mocniejszym bólem to jeszcze opuchniętą twarzą. Na nocnej pomocy lekarka nie zdecydowała się na dłutowanie ze względu na leki które przyjmuję. Zapisali mnie do chirurga na 9:30 i już jestem po wszystkim, wracam do domu Krew się lała że hej
Nic nie mówiła a dostałam końską dawkę. Dwa pierwsze średnio zadziałały, więc musiała dowalić trzecie Jedyne co to powiedziała że spróbuje usunąć bez zdjęcia RTG i dopiero jak nie będzie pewna czy usunęła cały ząb to w ostateczności zrobi. Ja też trafiłam na spontanie, bo generalnie mam w strasznym stanie zęby ze względu na traumy z dzieciństwa i później z dorosłego życia też. Moja wina - zaniedbałam, nie chodziłam. Ale jak mi się zęby po pierwszej ciąży posypały i na każdej wizycie słyszałam od lekarzy jak to się zaniedbałam i inne tego typu głupie komentarze to przestałam w ogóle chodzić Ale ta babka super, powiedziała że mam jeszcze kilka zębów do zrobienia ale póki nie bolą to mam z tym poczekać do 2 trymestru.Oja to super, że już po wszystkim a mówili coś na temat znieczuleń w pierwszym trymestrze?
Bo mi jedna stomatolog powiedziała, że są takie dla ciężarnych, ale sama nie wiem.
Byłam na czyszczeniu jak byłam świeżo po owulacji, więc bombel tam sobie dopiero płynął, ale też zwróciła uwagę, że trzeba zająć się jednym zębem.
Mówiłam, że mogę być w ciąży a ona strasznie namawiała na wizytę jak najszybciej. W ogóle wydała mi się jakaś strasznie nachalna.
A trafiłam tam na spontanie, bo moja dentystyka jest na macierzyńskim (ma wrócić w styczniu na szczęście) a w tej klinice poszłam na samo czyszczenie i chciałam, żeby dentysta rzucił okiem czy jest coś tylko do roboty.
O widzisz to trafiłaś teraz na spoko lekarza. Trzymaj się jej!Nic nie mówiła a dostałam końską dawkę. Dwa pierwsze średnio zadziałały, więc musiała dowalić trzecie Jedyne co to powiedziała że spróbuje usunąć bez zdjęcia RTG i dopiero jak nie będzie pewna czy usunęła cały ząb to w ostateczności zrobi. Ja też trafiłam na spontanie, bo generalnie mam w strasznym stanie zęby ze względu na traumy z dzieciństwa i później z dorosłego życia też. Moja wina - zaniedbałam, nie chodziłam. Ale jak mi się zęby po pierwszej ciąży posypały i na każdej wizycie słyszałam od lekarzy jak to się zaniedbałam i inne tego typu głupie komentarze to przestałam w ogóle chodzić Ale ta babka super, powiedziała że mam jeszcze kilka zębów do zrobienia ale póki nie bolą to mam z tym poczekać do 2 trymestru.