reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
a kiedy następne USG masz planowane? Trzymam kciuki żeby beta poszybowała w górę 🤞🏻 no i sio odpoczywać! Oszczędzaj siły ☺️

Ja już też od 6 na nogach, ale w pracy znalazłam sobie jakieś zastępcze zajęcie i tylko patrzę jak czas ucieka :D
No właśnie chciałam się umówić jak najszybciej, ale jak na złość moja lekarka od USG ma chyba urlop bo nie ma żadnych wizyt do niej 😓😓

Dzień dobry 😄 jak się macie? Już 11 a tu taka cisza, śpicie? ☺️
Ja jestem psychicznie wykończona ostatnim tygodniem, wczoraj wieczorem najpierw pojechałam z tatą na sor, bo było podejrzenie złamania żebra i tak też wyszło na rtg, a potem odstawiłam go do ośrodka leczenia uzależnień, bo był już znowu dość długo w ciągu alkoholowym. Tak nie chcę tych świąt, już mi wszystko zbrzydło. Czekam tylko kiedy minie ten okres swiąteczno-noworoczny.
Z dolegliwości ciążowych mdłości nie odpuszczają, odrzuciło mnie całkowicie od słodyczy, ale kapuśniak i pomarańcze lepsza opcja.
Choinkę dziś będę ubierać, ale tak mi się nie chce... Nie będę synowi przykrości sprawiać i tak udaje mi się dobrze kryć z emocjami 😞 Najgorzej, że fasolka wszystko czuje 😢 Mam nadzieję, że z nią wszystko ok, w poniedziałek się okaże.

Hej. Ja dziś się obudziłam na siku 3:25 i już nie zasnęłam 😩 do niedawna spałam jak suseł, a teraz źle śpię w nocy i muszę wstawać siku co nigdy nie miało miejsca (piłam zawsze dużo i to się nie zmieniło), czy to możliwe, że to już z powodu ciąży?🤔 czy raczej po prostu przez progesteron, który przyjmuję?

to czekamy na Wasze wyniki 🤞🏻 czyli jednak się zdecydowałaś na niedzielę, super ☺️
Tak, w sumie wcześniej nawet nigdy nie sprawdziłam, że mają w niedzielę otwarte. Myślałam, że raczej wszystkie punkty pobrań są wtedy zamknięte 😉
Ja jestem psychicznie wykończona ostatnim tygodniem, wczoraj wieczorem najpierw pojechałam z tatą na sor, bo było podejrzenie złamania żebra i tak też wyszło na rtg, a potem odstawiłam go do ośrodka leczenia uzależnień, bo był już znowu dość długo w ciągu alkoholowym. Tak nie chcę tych świąt, już mi wszystko zbrzydło. Czekam tylko kiedy minie ten okres swiąteczno-noworoczny.
Z dolegliwości ciążowych mdłości nie odpuszczają, odrzuciło mnie całkowicie od słodyczy, ale kapuśniak i pomarańcze lepsza opcja.
Choinkę dziś będę ubierać, ale tak mi się nie chce... Nie będę synowi przykrości sprawiać i tak udaje mi się dobrze kryć z emocjami 😞 Najgorzej, że fasolka wszystko czuje 😢 Mam nadzieję, że z nią wszystko ok, w poniedziałek się okaże.
Przykro mi z powodu taty 🥺 O fasolkę się nie martw, ja w pierwszej ciąży w 1 trymestrze tyle nocy przepłakałam ze stresu, że urodzę nieuleczalnie chore dziecko a końcowo wszystko wyszło wzorcowo. Szkoda nerwów ♥️

Dzień dobry 😄 jak się macie? Już 11 a tu taka cisza, śpicie? ☺️
Dobry, dobry :)
Ja od rana zajecia - najpierw Młodą do żłobka, potem pomieliłam bułkę na tartą, ogarnęłam podjedzone przez myszy mąki i cukry... tak, moje szanowne kociska przynoszą mi myszki (czasem zdechłe czasem żywe) i jak nie zdążę złapać to mi skubane pod meble włażą i takie efekty. Na szczęście już jej nie ma :D
Teraz obiadekna piecu, rybka wjedzie. Ciekawe czy dam rade bo w 1 ciąży jedyne co smakowo mi nie podchodziło to właśnie ryby.
A wy co na obiadek planujecie?

reklama
Dzień dobry ;) Nie ma spania, ja już od 6:30 na nogach, mała zawieziona do przedszkola i krew upuszczona do wszelkich możliwych badań ;) Zrobiłam przy okazji betę. Tak się boję, że wynik znowu będzie niższy albo taki sam 🙈🙈 Nie mogłam wysiedzieć czekając na wyniki, więc ogarnęłam już dwa prania i obiad, a teraz czas na odpoczynek bo zaraz znowu się będę zastanawiać dlaczego znowu plamię 😂😂
Dżizas... masz jakiś motorek wbudowany? :D

Do góry