Veraverrto
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko to przede mną. Powodzenia.@Kitsune az mi glupio pisac ten post… Niemniej trzymam kciuki
Ja Dziewczyny jade na wizyte zobaczyc czy jest zarodek i serce. Nogi mi sie trzesa, wjechala melisa.
Który tydzień ? GratulacjeU mnie pęcherzyk ciazowy prawie 1cm z pęcherzykiem żółtkowym. Ładnie w macicy
Czekamy na wieści@Kitsune az mi glupio pisac ten post… Niemniej trzymam kciuki
Ja Dziewczyny jade na wizyte zobaczyc czy jest zarodek i serce. Nogi mi sie trzesa, wjechala melisa.
Gratulacje!!U mnie pęcherzyk ciazowy prawie 1cm z pęcherzykiem żółtkowym. Ładnie w macicy
Wojownik dacie radę. OdpoczywajCzekamy na wieści
Gratulacje!!
Ja już wracam do domu. Kropek się trzyma i puścić chyba nie chce Krwawienie może być od luteiny albo od tego, że wczoraj się przeciążyłam. Gdyby się rozkręciło to mam wrócić
Niesamowity ten twój fasolCzekamy na wieści
Gratulacje!!
Ja już wracam do domu. Kropek się trzyma i puścić chyba nie chce Krwawienie może być od luteiny albo od tego, że wczoraj się przeciążyłam. Gdyby się rozkręciło to mam wrócić
Nieprzerwanie trzymam za Was kciukiCzekamy na wieści
Gratulacje!!
Czekamy na wieści
Gratulacje!!