reklama
Meganka
Fanka BB :)
myślę ze jest spora szansa to będzie już zaczęty 7tc?Dzwonił do mnie mój lekarz, chce mnie zobaczyć 19.12 tak bardzo bym chciała, żeby było wtedy serduszko
Bolilol
nie, to będzie 6+2myślę ze jest spora szansa to będzie już zaczęty 7tc?
Meganka
no to skończony 6, zaczęty 7 to tylko najgorsze to oczekiwanie, ale co zrobić. Jakoś tak czas zwalnia złośliwienie, to będzie 6+2
Bolilol
ja liczę po ginekologicznemu, oni chcą w skończonych tygodniach, tak wbrew logiceno to skończony 6, zaczęty 7 to tylko najgorsze to oczekiwanie, ale co zrobić. Jakoś tak czas zwalnia złośliwie
Meganka
O to witam w klubie Ja też wolę skończone, najbardziej skończony 24tc, do którego odliczałam jak szalonaja liczę po ginekologicznemu, oni chcą w skończonych tygodniach, tak wbrew logice
Aż mi dzisiaj dziwnie jak nie odświeżam wyników. Człowiek wolny
Meganka
OOO gratki <3 to ostatnia 3cyfrowaMam wyniki, beta 961, czyli 128% przyrostu
Ja to już byłam na pobraniu, byłam na IP (tam mi zrobili betę i podali wynik), wróciłam do domu, przespałam się, a w LuxMedzie beta nadal w realizacji
Powinnien byc jeszcze taki ludzik co sie puka ręką w czoło w opcji reakcji na post
reklama
AnnMar88
Moderator
Będzie na pewno!Dzwonił do mnie mój lekarz, chce mnie zobaczyć 19.12 tak bardzo bym chciała, żeby było wtedy serduszko