reklama
Meganka
Fanka BB :)
Malutki wojownik w szpitalu ktoś miał pomysł jak z tą betą?Jadę już do domu. Beta znowu w dół, pęcherzyk urósł, serduszko bije trochę szybciej bo 107/min. Mam zwiększoną dawkę luteiny i dobrze, że zaczęłam brać Acard. No i leżenie plackiem
Kitsune
Moderator
To chyba będzie chłopak tym razem. Nie, lekarka tylko zapytała po co jeszcze badam tą betę skoro mam ciążę potwierdzoną. Powiedziałam, że mi lekarz każe więc stwierdziła że mam zapytać lekarza co zrobi jeśli beta nagle spadnie a serduszko dalej będzie biłoMalutki wojownik w szpitalu ktoś miał pomysł jak z tą betą?
adiika
Leż placuszkiem, a betę już sobie odpuść Maluszek rośnie, to najważniejszeJadę już do domu. Beta znowu w dół, pęcherzyk urósł, serduszko bije trochę szybciej bo 107/min. Mam zwiększoną dawkę luteiny i dobrze, że zaczęłam brać Acard. No i leżenie plackiem
dokładnie! Nie zamęczaj sie już tą betą... ten stres i czekanie na wynik... dla mnie to horror...To chyba będzie chłopak tym razem. Nie, lekarka tylko zapytała po co jeszcze badam tą betę skoro mam ciążę potwierdzoną. Powiedziałam, że mi lekarz każe więc stwierdziła że mam zapytać lekarza co zrobi jeśli beta nagle spadnie a serduszko dalej będzie biło
Robisz wszystko co możesz i pozostaje dbać o siebie i czekać trzymam kciuki, obyście byli jakimś medycznym ewenementem
Meganka
No to pozostaje zadbać o siebie, a kropek niech zdrowo rośnieTo chyba będzie chłopak tym razem. Nie, lekarka tylko zapytała po co jeszcze badam tą betę skoro mam ciążę potwierdzoną. Powiedziałam, że mi lekarz każe więc stwierdziła że mam zapytać lekarza co zrobi jeśli beta nagle spadnie a serduszko dalej będzie biło
Mayolin
Ha ha, pierwsze widzę Nie szukałaś ostatnio czegoś do domu?Czy tylko ja mam pecha z wieczną kurą z lampką w tyłku czy Wam też się pokazuje?!
reklama