reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Kolejna u nas 14.12. Jesli sie nie myle to bedzie 6+5. Usg w klinice. A u mojego, u ktorego raczej zostane 20.12.
o, to dobrze, że chociaż oczka przechodzą... Oby kaszel też się zaraz zabrał!

Jeszcze ciężko mi się pisze o wizytach 🙈 może potrzebuję jeszcze jednego dobrego przyrostu bety 😂 generalnie jeżeli poniedziałkowy przyrost będzie ok, to na przyszly wtorek 12.12 5tc+2 chce się zapisać do mojej pozaklinikowej ginekolog, żeby sprawdzić, czy wszystko na miejscu. A do kliniki mam iść mniej więcej tydzień później i tam już byśmy szukali serduszka 🥹 o matko, jakie to jest surrealistyczne, samo pisanie o tym na forum 🙈

A Ty już miałaś jakieś USG? Kiedy się wybierasz na jakąś wizytę?

W ogóle kiedy dziewczyny wybieracie się na jakieś wizyty i który to będzie tc+d?

@Kitsune ogromne 🤞🤞🤞
Ja ide na wizyte 13.12, bedzie 5+4 to moze cos sie uda zobaczyc, mam tez wjzyte na 20go i jak będzie serduszko to pakujemy wydruk z usg w ramke dla rodzicow na prezent :) juz bym chciala to zobaczyc, bo do mózgu jakoś średnio dociera, ze jestem w ciąży a co sie zobaczyło to sie nieodzobaczy, wiadomka ;)
Ps my od wczoraj mamy juz choinke 😁😁😁

@Kitsune ogromne 🤞🤞🤞
Ja ide na wizyte 13.12, bedzie 5+4 to moze cos sie uda zobaczyc, mam tez wjzyte na 20go i jak będzie serduszko to pakujemy wydruk z usg w ramke dla rodzicow na prezent :) juz bym chciala to zobaczyc, bo do mózgu jakoś średnio dociera, ze jestem w ciąży a co sie zobaczyło to sie nieodzobaczy, wiadomka ;)
Ps my od wczoraj mamy juz choinke 😁😁😁
Też myślałam o takim dodatku do prezentu:))

Jeszcze ciężko mi się pisze o wizytach 🙈 może potrzebuję jeszcze jednego dobrego przyrostu bety 😂 generalnie jeżeli poniedziałkowy przyrost będzie ok, to na przyszly wtorek 12.12 5tc+2 chce się zapisać do mojej pozaklinikowej ginekolog, żeby sprawdzić, czy wszystko na miejscu. A do kliniki mam iść mniej więcej tydzień później i tam już byśmy szukali serduszka 🥹 o matko, jakie to jest surrealistyczne, samo pisanie o tym na forum 🙈

W ogóle kiedy dziewczyny wybieracie się na jakieś wizyty i który to będzie tc+d?
Beta daje czadu i rośnie na pewno zacnie.
Plan dobry, ja na pierwszej wizycie byłam koło 5tyg, był na razie sam pecherzyk. Teraz mam w piatek, to bedzie jakieś 6+3 i liczę na zarodek.

Jeszcze przywykniesz do tych wizyt!

Ja się wybieram prywatnie 8.12 to będzie 5+1 zobaczyć czy pęcherzyk jest i 18.12 w 6+4 wizyta na nfz 😉

reklama
Do góry