Kitsune
Moderator
Przepraszam Cię, dopiero zauważyłam Twój post... Wykupiłam sobie betę jutro w diagnostyce, ale dostałam też skierowanie od swojego ginekologa więc powtórzę znowu w niedzielę w LuxMedzie (oni też zawożą do Diagnostyki, więc lab ten sam). A za tydzień USG.Może to tylko różne odczynniki laboratoryjne?. Dziwne żeby ciąża się rozwijała przy spadającej becie. Trzymam kciuki! Jaki masz plan na najbliższe tygodnie? Będziesz czekać czy robić betę? Kiedy następna wizyta?
Niby nie wierzę, że to mogła być pomyłka, ale całe to wczorajsze pobranie było "dziwne"... Babeczka pobrała krew, powiedziała że muszę iść zapłacić i dopiero wtedy ona to wklepie w system. Zapłaciłam i poszłam. Faktycznie po jakimś czasie wskoczyło, że badanie jest w realizacji ale na wyniku jest pobranie po 7, a rejestracja dopiero po 9. Badanie próbki w ogóle odbyło się dopiero po 20, naprawdę nigdy nie czekałam tyle na wynik. Zawsze jak robiłam rano to do 15 już był, czasem nawet wcześniej. Myślicie, że to serio może być pomyłka labu? Czy ja po prostu tak bardzo chcę, żeby to była pomyłka że już się doszukuję?