Przykro mi dużo siły Ci życzę i nie poddawaj się.Niestety dziewczyny tak jak się obawiałam beta spada... Życzę Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze
reklama
AnnMar88
Moderator
Tak, robiłam. W nocy poszło na drugie oko, więc jestem jak zombie...A masz w domu rumianek? Spróbuj przemyć. Nie gwarantuje wielkiej poprawy, ale może trochę chociaż załagodzi
Veraverrto
Fanka BB :)
Niestety dziewczyny tak jak się obawiałam beta spada... Życzę Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze
Wiola.G1234
ile ma beta?Niestety dziewczyny tak jak się obawiałam beta spada... Życzę Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze
Kitsune
Moderator
Z 3646 spadła do 3423ile ma beta?
Wiola.G1234
kurcze to faktycznie nie zbyt dobrze możliwe że po prostu zarodek się nie pojawiZ 3646 spadła do 3423
Spadająca beta nigdy nie wróży nic dobrego chyba że w innym labie robiłaś,albo pomyłka laba trzymam kciuki mimo wszystko!
Ostatnia edycja:
jagna_jadzia
Może to tylko różne odczynniki laboratoryjne?. Dziwne żeby ciąża się rozwijała przy spadającej becie. Trzymam kciuki! Jaki masz plan na najbliższe tygodnie? Będziesz czekać czy robić betę? Kiedy następna wizyta?Jestem po USG... Pęcherzyk urósł, pojawiło się ciałko żółte... Wszytko się zgadza. Zgłupiałam.
Żołna
Powtórz betę. Trzymam kciuki żeby to jednak błąd labu był i wszystko jest okJestem po USG... Pęcherzyk urósł, pojawiło się ciałko żółte... Wszytko się zgadza. Zgłupiałam.
reklama
adiika
Kurcze, oby jednak miało to szczęśliwe zakończenie! Co lekarz mówił?Jestem po USG... Pęcherzyk urósł, pojawiło się ciałko żółte... Wszytko się zgadza. Zgłupiałam.