adiika
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro mogą być dopiero, ale mają czas chyba do 5 dni, a ja i tak naiwnie sprawdzam co trochę. Teraz będę miała zmartwienie jak się okaże, że mam te cholerną boreliozę.. Już nie czytam nic w internecie bo się ładnie przez ostatnie dni nakręciłamA Ty @adiika jak wyniki?
A daj spokój, już mi się wyć chce... Umówiłam na jutro USG żeby pójść jakby beta była wystarczająco wysoka, ale teraz nie wiem czy mam z czym iść
Jutro mogą być dopiero, ale mają czas chyba do 5 dni, a ja i tak naiwnie sprawdzam co trochę. Teraz będę miała zmartwienie jak się okaże, że mam te cholerną boreliozę.. Już nie czytam nic w internecie bo się ładnie przez ostatnie dni nakręciłamA Ty @adiika jak wyniki?
Widze, ze Ty borelioza, ja przeziebienie Bardzo bym sobie zyczyla juz sierpienJutro mogą być dopiero, ale mają czas chyba do 5 dni, a ja i tak naiwnie sprawdzam co trochę. Teraz będę miała zmartwienie jak się okaże, że mam te cholerną boreliozę.. Już nie czytam nic w internecie bo się ładnie przez ostatnie dni nakręciłam
Tyle, że te badania tyle trwają i nie da się ich przyspieszyćWidze, ze Ty borelioza, ja przeziebienie Bardzo bym sobie zyczyla juz sierpien
A masz w domu rumianek? Spróbuj przemyć. Nie gwarantuje wielkiej poprawy, ale może trochę chociaż załagodziDziewczyny... u mnie do przeziębienia doszło chyba zapalenie spojówki w lewym oku. Całe mam czerwone i mnie drapie w środku, leci mi taka gęsta ropa masakra, nie wiem czy jutro oko otworze ...