Veraverrto
Fanka BB :)
XenaAlbo mini wojowniczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
XenaAlbo mini wojowniczka
Jeśli sięurodzi to będzie Victoria (zwycięstwo)
Raczej nie. Są bardzo drogie tu gdzie mieszkam. Chce zrobić żeby potwierdzić ciążę i że np nie mam bety 10 i będę powoli czekać do 20.12 jak większość kobiet będę dobrej myśli nie byłam nigdy w ciąży więc dlatego świruje tyle do około tragedii.@babielato_ całą poprzednią ciąże tak miałam, potem wszystko już ciągnęło, więc nie brałabym tego jako negatywny objaw trzymamy kciuki wynik bety, będziesz powtarzać?
Z mojej strony same baby. Za to zapomnialam, ze od strony meza same chlopaczyska No i wyszlo na jego Za to mlody to moj klon wiec 1:1Ja mam i syna i córkę, także właściwie ze względu na męża super by było żeby był chłopak, ostatnie dwie poronione to były kobitki
No znając mojego męża, tak może być U niego w rodzinie są same dziewczynki, on sam ma 3 córki i moje dwie poronione ciąże to też były kobietki
Ja idę 5+5 i trochę się łudzę, że już będzie serduszko, ale zadowoli mnie i pęcherzyk ciążowy w macicy niestety nie wypowiem się co do kociej infekcjiBo sie zastanawiam czy nie przelozyc wizyty na wczesniej. No nie powiem, stresuje sie. Jeszcze u kotow wyszla chlamydia. Moze przechodzic na ludzi. I sie zastanawiam czy u kobiet w ciazy chodzi tylko o te chlamydie przenoszona droga plciowa (inny szczep niz kocia) czy jak chlamydia to chlamydia. Bo mam podejrzenia czy ta dziwna choroba to nie to. Jedyne co sie broni to to, ze zachorowalismy w tym samym czasie a chlamydia raczej potrzebuje czasu na rozbujanie.
U mnie w każdej ciąży w 5+5 już serduszko było, także szanse są bardzo duże Aczkolwiek wiadomo - każda ciąża jest inna i u niektórych dopiero w 6+kilka pojawia się serduszkoJa idę 5+5 i trochę się łudzę, że już będzie serduszko, ale zadowoli mnie i pęcherzyk ciążowy w macicy niestety nie wypowiem się co do kociej infekcji
Moje imie bardzo czesto mylone jest z Wiktoria. Jeszcze mam kuzynke o tym imieniu. Wiec jak wchodzimy do babci z poczatkami Alzheimera to kobita ma Meksyk w glowieJeśli sięurodzi to będzie Victoria (zwycięstwo)
U mojego męża właśnie oczekuja dziewczynki od nas bo sami chłopacyJa mam i syna i córkę, także właściwie ze względu na męża super by było żeby był chłopak, ostatnie dwie poronione to były kobitki
No znając mojego męża, tak może być U niego w rodzinie są same dziewczynki, on sam ma 3 córki i moje dwie poronione ciąże to też były kobietki
Wielka radość to i wielki stresRaczej nie. Są bardzo drogie tu gdzie mieszkam. Chce zrobić żeby potwierdzić ciążę i że np nie mam bety 10 i będę powoli czekać do 20.12 jak większość kobiet będę dobrej myśli nie byłam nigdy w ciąży więc dlatego świruje tyle do około tragedii.
Tez nie wiem. Ale w sumie rozmawialam o tym z lekarzem w piatek bo wtedy kotka byla swiezo po wymazie i obstawialam wynik. Niby twierdzi, ze jak by chlamydia byla niebezpieczna to by byla badana tak jak toksoplazmoza. A z drugiej str przeciez w ciazy sie leczyJa idę 5+5 i trochę się łudzę, że już będzie serduszko, ale zadowoli mnie i pęcherzyk ciążowy w macicy niestety nie wypowiem się co do kociej infekcji