reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
A dziekuje, poprosze. Jestem absolutnym frytkomaniakiem 🤤
1701801214092.png

No jak córa mi sie chowała w usg aż do połówkowych to aż połowe ciązy wcześniej! :D ale fakt, że już sie nie mogę doczekać wyniku jutrzejszej bety może być ciężko xD
A bo ja nie pisalam… Dziewczyny, uwaga! (werble) NIE BYLAM DZISIAJ NA BECIE 🤣🤣 Mlody tak dal w palnik w nocy, ze jak budzik zadzwonil zeby warowac pod drzwiami labu to stwierdzialm „jeb..ć to!” 🙊🤣

No jak córa mi sie chowała w usg aż do połówkowych to aż połowe ciązy wcześniej! :D ale fakt, że już sie nie mogę doczekać wyniku jutrzejszej bety może być ciężko xD
To my plec szybko poznalismy. W 12 tyg lekarz moj na miejscu zasugerowal chlopaka. Na drugi dzien mialam prenatalne i to samo. A pozniej to juz na dzien dobry swiecil jajcami. Co zdjecie z usg to mam jajka. Jakby dupka na ksero usiadl 🤣

reklama
Do góry