Mi jeszcze doszły bóle żołądka. Ogólnie staram się jeść zdrowo ale kiedy nie mam mdłości jem dużo na raz, żeby skorzystać . A potem cierpię. W nocy musiałam wziął no spe bo nie mogłam spać z bólu. Zauważyłam, że chyba sery mi nie służą więc odstawiam te żółte na razie..Mam dokładnie tak samo, zmęczenie i senność. Dodatkowo, wcale mi się nie chce jeść
reklama
I jak wyniki?Mam 35. Ciąża druga. Wczoraj dostałam wyniki prenatalnego. Termin na 08.08.
moim zdaniem dobrze. Ale do lekarza 12.02, ona już dokładnie wytłumaczy. Mogę tu wrzucić?I jak wyniki?
madasek1
Fanka BB :)
@AnnMar88 bedę wdzięczna żeby nie zapomnieć dopisać mnie do listyDziewczyny, które macie ochotę dołączyć do grupy prywatnej - napiszcie proszę raz jeszcze i oznaczcie mnie. Do niedzieli zbiorę listę i podeślę do głównej modereatorki żeby dopięła.
Mam nadzieję, że bedziecie się aktywnie udzielać bo zależy nam na zgranej grupie
madasek1
Fanka BB :)
Ja mam w przyszłym tygodniu w środę usg, wczoraj krew i już strasznie się bojęA jak Wasze terminy? Jesteście już po badaniach prenatalnych, chwilę przed czy jeszcze trochę czekacie?
Chwilę jeszcze potrwa zanim uda się dołączyć do prywatnej, więc możecie wykorzystać tą przestrzeń do tego czasu
Ja odpoczywam po intensywnym czasie w pracy. Wczoraj byłam tak zmęczona, że myślałam, że nie dojdę do domu. Także dziś lóżeczko, jedzonko a wieczorem może jakiś film z mężem. W poniedziałek jedziemy na narty. Ja oczywiście będę tylko obserwatorem. Ale zapowiada się fajny czas z rodzinką.
reklama