reklama
AnnMar88
Moderator
Ja wprawdzie nie po cc, ale femal tiker dawal radębardzo mnie ciekawi czy będę miała mleko. Macie jakieś sposoby na podkręcenie laktacji po porodzie np po cesarce?
AnnMar88
Moderator
Mam dokładnie tak samo, zmęczenie i senność. Dodatkowo, wcale mi się nie chce jeśćWitajcie mamusie sierpniowe!chetnie do Was dołączę. Mam termin na 25.08. To będzie moje 4 dziecko. Pierwszy syn też miał termin na 25.08 tylko 2017 .
Od razu pytanko, czy również czujecie się ciągle zmęczone? Ja wychodze właśnie z infekcji zatok, ale ogólny stan mojej energii od Swiat oceniam na 0 na 10. Do wszystkiego się zmuszam. Zero kondycji. Przez to niestety siada mi humor. W poprzednich ciążach też wspominam, że było zmęczenie, ale ze aż tak to nie pamiętam. Albo wyparlam. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Pozdrawiam..
AnnMar88
Moderator
Dziewczyny, które macie ochotę dołączyć do grupy prywatnej - napiszcie proszę raz jeszcze i oznaczcie mnie. Do niedzieli zbiorę listę i podeślę do głównej modereatorki żeby dopięła.
Mam nadzieję, że bedziecie się aktywnie udzielać bo zależy nam na zgranej grupie
Mam nadzieję, że bedziecie się aktywnie udzielać bo zależy nam na zgranej grupie
AleksandraZet
Fanka BB :)
Ja również czekam na dodatkową listę
AleksandraZet
Kurcze, nie widziałam twojej odpowiedzi. Ja bardzo chętnie dołączę.Dziewczyny, które macie ochotę dołączyć do grupy prywatnej - napiszcie proszę raz jeszcze i oznaczcie mnie. Do niedzieli zbiorę listę i podeślę do głównej modereatorki żeby dopięła.
Charmander
A jak Wasze terminy? Jesteście już po badaniach prenatalnych, chwilę przed czy jeszcze trochę czekacie?
Chwilę jeszcze potrwa zanim uda się dołączyć do prywatnej, więc możecie wykorzystać tą przestrzeń do tego czasu
Chwilę jeszcze potrwa zanim uda się dołączyć do prywatnej, więc możecie wykorzystać tą przestrzeń do tego czasu
AleksandraZet
Mam termin na 30 lipca. Jestem po badaniach. Wszystko jest w porządku, maluszek rośnie. Będzie dziewczynkaA jak Wasze terminy? Jesteście już po badaniach prenatalnych, chwilę przed czy jeszcze trochę czekacie?
Ja mam prenatalne za 2 tygodnie.A jak Wasze terminy? Jesteście już po badaniach prenatalnych, chwilę przed czy jeszcze trochę czekacie?
reklama
AnnMar88 ja jestem chetna na grupę prywatna.Dziewczyny, które macie ochotę dołączyć do grupy prywatnej - napiszcie proszę raz jeszcze i oznaczcie mnie. Do niedzieli zbiorę listę i podeślę do głównej modereatorki żeby dopięła.