adiika
Fanka BB :)
Za daleko..Okolice Łodzi dokładnie mogę na priv napisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za daleko..Okolice Łodzi dokładnie mogę na priv napisać
Tak zawsze ranoJa nie wiem czy powinno się w ciąży w ogóle żuć gumę, ale od dwóch dni nic innego nie działa lepiej na mdłości. Guma to jakieś wybawienie, jak ręką odjął zaraz przechodzą xD
Czy ja dobrze kojarzę, że ty też z Trójmiasta? Mogę ci wysłać na priv gdzie ja chodzę na NFZ - tj byłam narazie raz, ale wyszłam zadowolona, bo lekarz miły, ma USG w gabinecie, nie jest problemem się zapisać na za miesiąc i na tej pierwszej wizycie zlecił mi te wszystkie badania co poniżej, bez proszenia. Nawet TSHZa daleko..
Mąż już pół zjadł. Ja nie ruszam. Ja dietaNo zwariowałaś kobieto. Taki torcik to grzech pokazywać przecież no! Ja tu zaraz oszaleje z rozpaczy że zjeść go nie mogę Wygląda taaaaak smakowicie!
Słodkie a dziewczynkę. Kwaśne i mięso na chłopca.Przyszły wyniki nifty - zdrowy chłopczyk co do zabobonów - u mnie się sprawdziło, odrzuciło mnie totalnie od mięsa, nie mogę nawet patrzeć na mięso, a słodycze jem codziennie
Skrob szybko bo mąż się dopadł. Niebuszewo zapraszadaj adres, idę skrobać auto
Ja okolice Malborka. Do Trójmiasta wciąż blisko, ale nie aż tak. Jednak na te najważniejsze USG ruszam tyłek do GdańskaCzy ja dobrze kojarzę, że ty też z Trójmiasta? Mogę ci wysłać na priv gdzie ja chodzę na NFZ - tj byłam narazie raz, ale wyszłam zadowolona, bo lekarz miły, ma USG w gabinecie, nie jest problemem się zapisać na za miesiąc i na tej pierwszej wizycie zlecił mi te wszystkie badania co poniżej, bez proszenia. Nawet TSH
To ja nawet auta skrobać nie muszę, bo jesteśmy sąsiadkiMąż już pół zjadł. Ja nie ruszam. Ja dieta
Słodkie a dziewczynkę. Kwaśne i mięso na chłopca.
Moja córka powinna być synem. Z mies tylko ryba przeszła ale kwaśne to był mój smak. Teraz na nic nie mam ochoty. Ciekawe co tam rośnie.
Skrob szybko bo mąż się dopadł. Niebuszewo zaprasza
zaczynam zapisywać, 2x dziennie (ale nie wiem czy to wystarczy)aaa I jeszcze jedno pytanie do dziewczyn, ktore mierzą sobie ciśnienie- które ciśnienie zapisujecie? to pierwsze? mierzycie raz czy kilka razy?
ja to bym od razu wypaliła: a przepraszam, na jakiej podstawie to stwierdzenieO masz Ci los, ale Ci się trafił. Co to w ogóle za tekst, że nie traktujesz poważnie ciąży?
cudnie, gratulacjePrzyszły wyniki nifty - zdrowy chłopczyk co do zabobonów - u mnie się sprawdziło, odrzuciło mnie totalnie od mięsa, nie mogę nawet patrzeć na mięso, a słodycze jem codziennie