a jak ta pappa Ci wtedy wyszła tak ogólnie? I jak nifty? rozwiało wątpliwości?Musiałabym odgrzebać ale naprawdę były niskie. Gin jak spojrzała to się skrzywiła i mówi że takie graniczne te wyniki. Dlatego, widząc jej mine (jeszcze przed usg, na początku wizyty) zdecydowałam że robię nifty i koniec.
reklama
Magda_13
Fanka BB :)
Moj ogarnie tak z 5 może, takie podstawowe typu jabłka, gruszki, banany, truskawki itp. Jak mu tylko napisze coś "trudniejszego" (np. śliwki) to dzwoni na msng z kamerą i każe mówić które to
Mój ostatnio pojechał i na liście miał "makaron chiński - taki jak ostatnio". Wysyła mi fotę ze sklepu jakiegoś innego i pyta czy może być, bo tamtego co ostatnio nie ma. To ja do niego, że zrób mi zdjęcie półki z makaronami. Wyśmiał oczywiście, że mu nie wierzę, ale zrobił i wysłał fotę. Po 3 sekundach dostał to samo zdjęcie z zaznaczonym w kółeczku makaronem tym co ostatnio Normalnie jak w tym filmiku na tiktoku co typ dzwoni na infolinię pomocową dla facetów, bo nie może ketchupu w lodówce znaleźć
Nelka85
Ja to mam odruch wymiotny za każdym razem jak zmieniam pieluchę córce. A robi 4 dziennie. W śmietniku na pieluchy mam odświeżacz, jest zamykany a i tak nie mogę przejść obok bez cofkiMąż je sałatkę w drugim pokoju, ja siedzę w salonie, jest spora odległość między tymi dwoma pokojami, bo korytarz a ja czuję „zapach” tej sałatki bleee
PepkaS
Hahaa boże takMój ostatnio pojechał i na liście miał "makaron chiński - taki jak ostatnio". Wysyła mi fotę ze sklepu jakiegoś innego i pyta czy może być, bo tamtego co ostatnio nie ma. To ja do niego, że zrób mi zdjęcie półki z makaronami. Wyśmiał oczywiście, że mu nie wierzę, ale zrobił i wysłał fotę. Po 3 sekundach dostał to samo zdjęcie z zaznaczonym w kółeczku makaronem tym co ostatnio Normalnie jak w tym filmiku na tiktoku co typ dzwoni na infolinię pomocową dla facetów, bo nie może ketchupu w lodówce znaleźć
Albo jak te memy na necie, że męskość kończy się w momencie jak sam facet musi wybrać śmietanę
Nelka85
Ja z mężem mamy aplikacje listonic tam wpisuje produkty i można dodać zdjęcie. Mawge, ilość, promocje, no wszystko. U nas się świetnie sprawdza.Hahaa boże tak
Albo jak te memy na necie, że męskość kończy się w momencie jak sam facet musi wybrać śmietanę
Mayolin
W sumie nie miałam zachcianek, całodzienne mdłości dość znacznie ograniczyły mój apetyt Ale jadłam bardzo dużo owoców i w pierwszej ciąży (też dziewczynka) miałam tak samo, owoce w ilościach hurtowych. I mniej mięsa niż zazwyczaj.cudowna wiadomość i pierwsza potwierdzona płeć! na co miałaś zachcianki?
Nelka85
KochamFryty z batatów na noc wjechały z majonezem
Charmander
A wiecie jaki chleb z masłem i kapustą kiszoną jest pyszny?
reklama
PepkaS
O właśnie muszę kupić dobrą kapustę kiszoną ale mi narobiłaś ochotyA wiecie jaki chleb z masłem i kapustą kiszoną jest pyszny?