reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Musiałabym odgrzebać ale naprawdę były niskie. Gin jak spojrzała to się skrzywiła i mówi że takie graniczne te wyniki. Dlatego, widząc jej mine (jeszcze przed usg, na początku wizyty) zdecydowałam że robię nifty i koniec.
a jak ta pappa Ci wtedy wyszła tak ogólnie? I jak nifty? rozwiało wątpliwości?

reklama
Moj ogarnie tak z 5 może, takie podstawowe typu jabłka, gruszki, banany, truskawki itp. Jak mu tylko napisze coś "trudniejszego" (np. śliwki) to dzwoni na msng z kamerą i każe mówić które to :D

Mój ostatnio pojechał i na liście miał "makaron chiński - taki jak ostatnio". Wysyła mi fotę ze sklepu jakiegoś innego i pyta czy może być, bo tamtego co ostatnio nie ma. To ja do niego, że zrób mi zdjęcie półki z makaronami. Wyśmiał oczywiście, że mu nie wierzę, ale zrobił i wysłał fotę. Po 3 sekundach dostał to samo zdjęcie z zaznaczonym w kółeczku makaronem tym co ostatnio 🤣 Normalnie jak w tym filmiku na tiktoku co typ dzwoni na infolinię pomocową dla facetów, bo nie może ketchupu w lodówce znaleźć 🤣

Mąż je sałatkę w drugim pokoju, ja siedzę w salonie, jest spora odległość między tymi dwoma pokojami, bo korytarz a ja czuję „zapach” tej sałatki 🤢 bleee
Ja to mam odruch wymiotny za każdym razem jak zmieniam pieluchę córce. A robi 4 💩 dziennie. W śmietniku na pieluchy mam odświeżacz, jest zamykany a i tak nie mogę przejść obok bez cofki

Mój ostatnio pojechał i na liście miał "makaron chiński - taki jak ostatnio". Wysyła mi fotę ze sklepu jakiegoś innego i pyta czy może być, bo tamtego co ostatnio nie ma. To ja do niego, że zrób mi zdjęcie półki z makaronami. Wyśmiał oczywiście, że mu nie wierzę, ale zrobił i wysłał fotę. Po 3 sekundach dostał to samo zdjęcie z zaznaczonym w kółeczku makaronem tym co ostatnio 🤣 Normalnie jak w tym filmiku na tiktoku co typ dzwoni na infolinię pomocową dla facetów, bo nie może ketchupu w lodówce znaleźć 🤣
Hahaa boże tak 😂

Albo jak te memy na necie, że męskość kończy się w momencie jak sam facet musi wybrać śmietanę 😂😂😂

Hahaa boże tak 😂

Albo jak te memy na necie, że męskość kończy się w momencie jak sam facet musi wybrać śmietanę 😂😂😂
Ja z mężem mamy aplikacje listonic tam wpisuje produkty i można dodać zdjęcie. Mawge, ilość, promocje, no wszystko. U nas się świetnie sprawdza.

cudowna wiadomość i pierwsza potwierdzona płeć! na co miałaś zachcianki? 😆
W sumie nie miałam zachcianek, całodzienne mdłości dość znacznie ograniczyły mój apetyt ;) Ale jadłam bardzo dużo owoców i w pierwszej ciąży (też dziewczynka) miałam tak samo, owoce w ilościach hurtowych. I mniej mięsa niż zazwyczaj.

reklama
Do góry