reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Ja już po wizycie. Serduszko pięknie bije.. Wszystko dobrze. Co do glukozy, kazała powtórzyć na wizytę 29.01, będę wtedy też miała USG 1 trymestru a 15.01 będę miała badania genetyczne.
Ale ogólnie wpisala wynik glukozy 89 i jakoś chyba uznała że to drugie badanie było źle przeprowadzone ale też wspomniała żeby pilnować w razie co diety. Także koniec z czekoladą o 23 😭

poszłam po hotdoga do żabki 🤦‍♀️🤷‍♀️ żeby Wam zobrazowac jakie szaleństwo mnie opętało to dla mnie hotdog z zabki nie jest w kategorii jadalne... w życiu tego nie jadłam. Brzydzi mnie taka parówka, która pewnie ma najgorszy skład... a teraz zeżarłam i jestem zadowolona... 🤦‍♀️

Mi lekarz oprócz Femibionu kazał dokupić żelazo (Ascofer - 9 zł), żeby anemia się nie zrobiła. I za 2 tygodnie powtórzyć całą morfologię, mocz i kilka dodatkowych: APTT, PT, ALAT, ASPAT.
Też takie badania robilyscie?

reklama
poszłam po hotdoga do żabki 🤦‍♀️🤷‍♀️ żeby Wam zobrazowac jakie szaleństwo mnie opętało to dla mnie hotdog z zabki nie jest w kategorii jadalne... w życiu tego nie jadłam. Brzydzi mnie taka parówka, która pewnie ma najgorszy skład... a teraz zeżarłam i jestem zadowolona... 🤦‍♀️
W żabce chyba dają berlinki więc skład możesz sprawdzić. Narobiłaś mi ochoty i chyba wyskoczę po hotdoga. Mam punkty na niego nawet 😆

Do góry