reklama
Magda_13
Fanka BB :)
Dziewczyny planujecie powiedzieć komuś o ciąży w Wigilię??
jaki jest Wasz wiek ciążowy??
Ogólnie wolałabym zaczekać ale wiem że wszyscy się domyślą Dlatego rozważam to
Ja nie planuję jeszcze mówić. Wie moja przyjaciółka i siostra od dnia pozytywnego testu. Reszta się dowie najwcześniej pod koniec I trymestru jak wszystko będzie dobrze, ale ja nie mam jakichś super relacji z rodzicami i w ogóle rodziną, więc mi to nie przeszkadza
ejżja89
Ja po pierwszej wizycie u lekarza powiem swoim rodzicom i siostrze, niezależnie czy będą to dobre wieści czy złe. Rodzinie męża i przyjaciółkom po 1 prenatalnych, jeśli oczywiście dotrwamy do tego etapu. A reszta się dowie przy okazjiDziewczyny planujecie powiedzieć komuś o ciąży w Wigilię??
jagna_jadzia
Ja ciagle płaczę i krzyczę a u mnie dzisiaj jakby trochę luz z objawami więc głowa już pracuje co się mogło złego wydarzyć wariatkaDzień dobry !!
nie wiem na ile to możliwe ze hormony już mi buzują ale wczoraj płakałam z trzy razy bez powodu 5+0
Odbija mi się od rana i mam kluchy w gardle…
drugi.bejbik
Ja dzisiaj powiedziałam mamie tzn córka wystąpiła w bluzce " Będę starszą siostrą " innym powiemy chyba w dzień babciDziewczyny planujecie powiedzieć komuś o ciąży w Wigilię??
drugi.bejbik
drugi.bejbik
Mayolin
My powiemy dopiero po prenatalnych i po NIFTY, czyli pod koniec stycznia. Ale wynika to z mojej historii - w zeszłym roku poroniłam, aktualnie mam 39 lat i jest to ciąża podwyższonego ryzyka. No i nie chciałabym mówić córce w tych najbardziej niepewnych tygodniach, że będzie rodzeństwo i później to odwoływać.Dziewczyny planujecie powiedzieć komuś o ciąży w Wigilię??
Za to w pierwszej ciąży powiedziałam mamie i przyjaciółce już po pierwszej becie
reklama
Kejcik
ja mam dylemat co zrobić… z jednej strony tak bardzo się cieszę, że chciałabym aby wszyscy moi bliscy mogli cieszyć się w święta razem ze mną i moim mężem z drugiej wiadomo, ze to sam początek więc jednak trochę strach… z trzeciej teściowa niestety jara szlugi w domu- jak jej nie powiemy to będę musiała to wdychać a nie biorę tego pod uwagę mój brat też zacznie coś podejrzewać jak odmówię mu świątecznego toastu to nasza niepisana tradycja, że popijamy po kryjomu przed mamą nalewkę podczas przygotowań zostało nam to z młodszych lat bo brat po 40stce, ja po 30stce to można na legalu ale jakoś po kryjomu lepiej smakujeDziewczyny planujecie powiedzieć komuś o ciąży w Wigilię??