reklama
ejżja89
Fanka BB :)
Dzięki za odzew z TSH 03.01 mam lekarza z NFZ, postaram się wydębić skierowanie na TSH i może wtedy na wizytę prywatna 05.01 będę miała wynik na świeżo to zobaczę co powie gin.
@kejti36 Moje dziecko od urodzenia nie śpi (lub śpi źle ), jest mega wymagająca, nienawidzi wózka, kąpieli itp a i tak z mężem wiedzieliśmy, że będziemy chcieli się starać o kolejne. Szaleni
@kejti36 Moje dziecko od urodzenia nie śpi (lub śpi źle ), jest mega wymagająca, nienawidzi wózka, kąpieli itp a i tak z mężem wiedzieliśmy, że będziemy chcieli się starać o kolejne. Szaleni
Nelka85
No miłość..no właśnie!!!! I co.kieruje człowiekiem? w sensie masz ciężko i myślisz sobie, aaa dojadę sie jeszcze bardziej, będzie fajnie chyba nie da się tego wyjaśnić inaczej niż tym, że ta miłość jest tak silna i tak sie te dzieci kocha...
Przyjdzie taki mały gnom się przytulić i wszystko mija. Moja w trakcie zabawy potrafi tak przyjść na 3s się przytuli i wraca do zabawek.
A potem się wyprowadzi i brak snu bo nie wiesz czy ok, bo nie dzwonił/ła od 25 godzin, bo zięć /synowa beznadziejni itdz takim.nastawieniem.w sumie wchodzę w temat macierzyństwa... że wszystko to etap i minie, nawet te najtrudniejsze etapy...
Ja 85 a mój 84.U mnie mężu chyba Twój rocznik 85 i on głównie daje stop. Z kręgosłupem to dosyć mocne problemy więc niestety myślę że na 2 się skończy.
Co do kręgosłupa to z jego przyczyny leżałam w bólu 2 miesiące ale obecnie jest do wytrzymania (to było jeszcze przed 1 ciąża)
Moja od 1 dnia życia śpi sama ale to nic nie dao (kilka razy tylko w kryzysie spała z nami)Ja mojego syna nauczyłam spać samemu i od około 10 miesiąca życia śpimy całe noce. Oczywiście z pogorszeniami itd, ale w szerszej perspektywie. Dla mnie brak snu był koszmarem i nie umiałam się do tego przystosować, od razu jak zaczęłam się wysypiać stałam się radośniejsza. Ale mój młody jest mega ruchliwy i absorbujący, więc długo mi w głowie nie było następne dziecko w sumie nie chciałam żeby on był jedynakiem, a też żeby różnica była taka, żeby jako dzieci mieli jakąś relację ze sobą. Wyjdzie różnica jak między moim mężem i jego młodszym bratem także jak powiadomię teściów, to popytam teściową o tipy jak przeżyć z dwójką szogunów
Wlasnie mamy dramę bo księżniczka będzie spała nago. Rozbiera się i się drze jak próbuje ubrać
Meganka
My od początku za to śpimy razem, przed 2 urodzinami zrobiliśmy dostawkę z łóżeczka i na taką odległość młoda się zgodziłaJa mojego syna nauczyłam spać samemu i od około 10 miesiąca życia śpimy całe noce. Oczywiście z pogorszeniami itd, ale w szerszej perspektywie. Dla mnie brak snu był koszmarem i nie umiałam się do tego przystosować, od razu jak zaczęłam się wysypiać stałam się radośniejsza. Ale mój młody jest mega ruchliwy i absorbujący, więc długo mi w głowie nie było następne dziecko w sumie nie chciałam żeby on był jedynakiem, a też żeby różnica była taka, żeby jako dzieci mieli jakąś relację ze sobą. Wyjdzie różnica jak między moim mężem i jego młodszym bratem także jak powiadomię teściów, to popytam teściową o tipy jak przeżyć z dwójką szogunów
Mayolin
Moje dziecko to też taki aniołek Od samego urodzenia. Jak czytam czasami opowieści dziewczyn o ich trudniejszych przypadkach, to jakbym czytała jakąś fanastykeI też nie ma co się nastawiać na trudne dziecko. U mnie Młoda aniołek, 3 drzemki do roku życia, bezproblemowe ząbkowanie (do tego stopnia że nie zauważyłam, że idą cztery zęby na raz...), nocki przespane, jedynie szczuplutka i musieliśmy pilnować jedzenia i budzić ale jadła na śpiocha więc luz.
Takiego dziecka życzę każdej!
drugi.bejbik
Nasza córka też śpi z nami. Nie chciało mi się w nocy wstawać żeby ją nakarmić a potem tak się przyzyczaila, że do tej pory nie akceptuje swojego łóżeczka nie wiem jak my się zmieścimy jak dojdzie do tego duży brzuszekMy od początku za to śpimy razem, przed 2 urodzinami zrobiliśmy dostawkę z łóżeczka i na taką odległość młoda się zgodziła
Meganka
No my dlatego dorzuciliśmy łóżeczko jako dostawkę, bo już było ciężko. Gdzie bobo2 zmieścimy to ja nie wiemNasza córka też śpi z nami. Nie chciało mi się w nocy wstawać żeby ją nakarmić a potem tak się przyzyczaila, że do tej pory nie akceptuje swojego łóżeczka nie wiem jak my się zmieścimy jak dojdzie do tego duży brzuszek
Jeszcze chciałam dodać, że całą ciążę się zarzekałam że absolutnie nie będzie z nami spać. Ale potem całkiem to polubiłam cudnie jest się budzić i od razu przytulasy.
Ostatnia edycja:
jagna_jadzia
Ja odprowadzałam dziś syna do sypialni 25 x chyba, przy czym raz wyszedł, odkręcił sobie kran i zalał pół kuchni 3 latek to stan umysłuNo miłość..
Przyjdzie taki mały gnom się przytulić i wszystko mija. Moja w trakcie zabawy potrafi tak przyjść na 3s się przytuli i wraca do zabawek.
A potem się wyprowadzi i brak snu bo nie wiesz czy ok, bo nie dzwonił/ła od 25 godzin, bo zięć /synowa beznadziejni itd
Ja 85 a mój 84.
Co do kręgosłupa to z jego przyczyny leżałam w bólu 2 miesiące ale obecnie jest do wytrzymania (to było jeszcze przed 1 ciąża)
Moja od 1 dnia życia śpi sama ale to nic nie dao (kilka razy tylko w kryzysie spała z nami)
Wlasnie mamy dramę bo księżniczka będzie spała nago. Rozbiera się i się drze jak próbuje ubrać
ejżja89
My też śpimy razem - mieliśmy dostawkę koło łóżka, ale odłożenie jej śpiącej graniczyło z cudem - chyba na palcach jednej ręki bym policzyła ile razy się udało Jeszcze na początku to zasypiała przy mnie na rożku i później ten rożek wsuwałam z nią na nim do łóżeczka Potem to już albo zasnęła miedzy mną a mężem lub w dostawce, ale wtedy ja musiałam ją w niej jeszcze przytulać, cała powyginana Lub ja w tej dostawce 70x40 kończyłamMy od początku za to śpimy razem, przed 2 urodzinami zrobiliśmy dostawkę z łóżeczka i na taką odległość młoda się zgodziła
Jak córka zaczęła wstawać na 8 miesięcy to wywaliliśmy dostawkę i kupiliśmy materac 180x200 i to była super decyzja Ale w czwórkę to jednak może być ciasno, zwłaszcza, że bym się bała, że przez sen wejdzie na noworodka czy coś mu zrobi Na pewno nasza sytuacja sypialniana będzie mocno do przemyśleniaNasza córka też śpi z nami. Nie chciało mi się w nocy wstawać żeby ją nakarmić a potem tak się przyzyczaila, że do tej pory nie akceptuje swojego łóżeczka nie wiem jak my się zmieścimy jak dojdzie do tego duży brzuszek
reklama
Hejka dziewczyny!
Cały dzień przespałam i przeleżałam, jestem tak zamulona plus mam mdłości od rana, które dopiero przed chwilą mały swój punkt kulminacyjny do tego ból podbrzusza jak na miesiączkę, co chwilę sprawdzam czy czasem nie dostałam a u Was jakie objawy? Ja oprócz tego co wypisałam wyżej tkliwość piersi i WIELKI APETYT co chwilę bym coś jadła
Cały dzień przespałam i przeleżałam, jestem tak zamulona plus mam mdłości od rana, które dopiero przed chwilą mały swój punkt kulminacyjny do tego ból podbrzusza jak na miesiączkę, co chwilę sprawdzam czy czasem nie dostałam a u Was jakie objawy? Ja oprócz tego co wypisałam wyżej tkliwość piersi i WIELKI APETYT co chwilę bym coś jadła