reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Czy Wam też jest cały czas zimno?? Mam w domu 23 stopnie a chodze w skarpetkach, bluzie i leżę pod kocem. Sutrki z zimna mi tak sterczą i bolą, że masakra. W pierwszej ciąży nic nie miałam z objawów, piersi zero nabrzmienia czy wzmożonego czucia a teraz....

Nie fiksuj się też na tych 6 miesiącach. Jak wszystko idzie dobrze to lekarze zwykle po 3 cyklach dają zielone światło.
Trzymam kciuki za zdrowe zamknięcie tematu i szybki powrót do formy.
Raczej nie bo jestem po dwóch dawkach metotreksatu a to silny lek i lepiej nie ryzykować . Ale badania i tak będę robić

@Wiola.G1234 zapytam tutaj. I wszystkie z Was, które biorą Acard + neoparin. Ja cały czas biorę acard razem z neoparinem o jednej godzinie wieczorem. Myślicie, że to może wywoływać moje krwawienia? Teraz planuję przestawić Acard na rano i heparynę na wieczór.

@Wiola.G1234 zapytam tutaj. I wszystkie z Was, które biorą Acard + neoparin. Ja cały czas biorę acard razem z neoparinem o jednej godzinie wieczorem. Myślicie, że to może wywoływać moje krwawienia? Teraz planuję przestawić Acard na rano i heparynę na wieczór.
Ja od acardu w poprzedniej ciąży miałam krwiaka. Żywa krew w 6tc

reklama
zarówno hematolog jak gin ostrzegali, że przy acardzie mogą być plamienia, do tego częstsze i silniejsze... acard przede wszystkim utrudnia krzepnięcie, więc krew się leje.
Lekarz nie kazał Ci go odstawić przy plamieniu?

Do góry