ejżja89
Fanka BB :)
7+2 Nie wiem, może to przesada trochę i jednak powinnam jeszcze gdzieś wcześniej pójść podejrzeć co się dzieje? Bardzo bym nie chciała powtórki z ostatniej wizytyten kontakt z nim faktycznie nie jest łatwy, ale wyobrażam sobie ile ma wiadomości... skoro całe trójmiasto sobie go poleca w którym wtedy będziesz tygodniu?
Ja miałam w 12+5, ale u mnie chyba ciąża wychodziła z tydzień starsza i na prenatalnym lekarz już trochę narzekał, że ledwo zdążyłam, bo teoretycznie było to ok. 13+5, czyli górna granica. Myślę, że te 12+0 to bardzo ok Nifty robiłam w 10+0 z OM, ale właśnie pewnie tak naprawdę było to bardziej 11+0 u mnie w takim razie.Pewnie dla wielu z Was to odległy jeszcze temat, ale biorąc pod uwagę mój termin tj 1.08 zaczęłam.juz nieśmiało ustalać termin usg 1 trymestru (mimo, ze wciąż sie boje to jednak już za miesiąc... ale później nie będzie terminów do top lekarzy) I zastanawiam się w którym tygodniu to.usg planujecue lub robiłyście w poprzednich ciążach? Ach i w którym tyg bedziecie robić testy genetyczne? (ja chyba idę w nifty pro).
Mój lekarzy ustalił mi termin na usg 1 trymestru w 12+0 to już 13 tydz de facto.. przyznam, ze liczylam na max 11+ ale nie mam doświadczenia i może niepotrzebnie się spinam... I czy zrobienie nifty zaraz po 10+ będzie wg Was za wcześnie?
(ofc wszystko ostatecznie konsultuje z lekarzem, ale doceniam Wasze doświadczenia... )
Też mamTeż mam detektor. Musi jeszcze poczekać te kilka tygodni