I jak oceniasz taka różnice wieku? U nas będą 2 lata różnicyBardzo Cię przytulam, mam córki rok po roku pocieszę Cię, że wszystko minie.
reklama
mylenne
Fanka BB :)
To ja dopiero 17:10... Tylko dlatego taka godzina żeby mąż mógł dojechać i też obejrzećDzis wizyta o 12 ;p a ja jajo znosze. Powiem wam ze dowiedzialam.sie ze jesli dzis zalozy mi karte ciazy i wystawi zaswiadczenie z przewidywana data porodu to w pracy mam wszystko zalatwione gory. W niemczech pracodawca wystawi mi zakaz pracy i po klopocie.
Czyli to znaczy, że poszłabyś już od razu na zwolnienie?
asiasiasia
tak u mnie nie ma innej opcji. Dzwiganie, wynuszona pozycja ciala i bardzo duzo chodzenia.To ja dopiero 17:10... Tylko dlatego taka godzina żeby mąż mógł dojechać i też obejrzeć
Czyli to znaczy, że poszłabyś już od razu na zwolnienie?
Idealna trochę jak bliźniaczki, ale jednak nie, dwie na raz jeść nie wołały, ale razem drzemki spacer w podwójnym wózeczku, no to cudowny czas był, w sumie wciąż jest. Do podstawówki poszły razem (jedna rok wcześniej, bo był wybór) i obecnie też są razem w LO. Są dość zzyte i wyszło jak marzyłam, bo na ciążę rok po roku zdecydowaliśmy się świadomie i nie było przeciwskazańI jak oceniasz taka różnice wieku? U nas będą 2 lata różnicy
EMilkaaa84
Współczuję z całego serca..ja muszę się oszczędzać maksymalnie przy krwiaku,najlepiej leżeć,żeby nie pękł..też mam maleńkiego synka. I ciężko mu wytłumaczyć,że mama na rączki nie może go wziacWitajcie dziewczyny, ja niestety od kilku dni czuje się fatalnie. Ciągle jest mi niedobrze, do tego jestem zmęczona a moje dziecko jeszcze mnie dobija bo nie sypia w nocy. Nie jestem w stanie normalnie funkcjonować, błagam niech te mdlosci się skończą
Trzymaj się i dawaj znać!Dzisiaj na maksa boli mnie brzuch i do tego rano widziałam śluz podbarwionym krwią
Wizytę u lekarza planowałam dopiero na styczeń, oby nic strasznego się z tego nie stało, planuje się dzis oszczędzać ale muszę tez trochę popracować
Dzej.zi
u mnie też będą 2 lata różnicy, mam synka z czerwca 2021I jak oceniasz taka różnice wieku? U nas będą 2 lata różnicy
o matko, no jak wskazania do leżenia to masakra przy takim maluchu odpoczywaj w każdej wolnej chwilii, chociaż wiem że to prawie niemożliweWspółczuję z całego serca..ja muszę się oszczędzać maksymalnie przy krwiaku,najlepiej leżeć,żeby nie pękł..też mam maleńkiego synka. I ciężko mu wytłumaczyć,że mama na rączki nie może go wziac
Ja jeszcze mam intensywny tydzień w pracy ale na szczęście mąż już na urlopie i zajmuje się młodym, wraca do pracy dopiero po nowym roku więc w tym ciężkim teraz czasie jest dla mnie dużym wsparciem.
reklama
olak96
Jeszcze 6,5 godziny do wizyty u gin. Najpierw odwiedzam rodziców. Mam nadzieję ze mnie nie zemdli albo nie rozbili brzuch jak ostatnio
Dzisiaj czuje się już lepiej, przez stres nie mogłam spać bez przerw. W dodatku cycki zaczęły boleć w nocy, ciężko było się ułożyć zapalenie pęcherza nie mija, choć jest trochę lepiej, chyba skończy się na antybiotyku.
Trzymajcie mocno kciuki, jestem nastawiona pozytywnie, musi być dobrze!
Dzisiaj czuje się już lepiej, przez stres nie mogłam spać bez przerw. W dodatku cycki zaczęły boleć w nocy, ciężko było się ułożyć zapalenie pęcherza nie mija, choć jest trochę lepiej, chyba skończy się na antybiotyku.
Trzymajcie mocno kciuki, jestem nastawiona pozytywnie, musi być dobrze!
Podziel się: