reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

U mnie dzisiaj kalendarzyk pokazuje 5t1d. Wizyte zarejestrowałam na 30.12. Chce być pewna, że już będzie coś widać :). Ja sie martwie troche, bo nie mam zadnych objawow ciążowych. Tylko ból piersi i brak miesiączki. Obiecałam sobie, ze do wizyty nie robie zadnych testow, ani z krwi ani normalnych. Nie mam zamiaru sie negatywnie nakręcać 😆, a z natury jestem hipochondryczką 😁

reklama
Ale masz gin prywatnie?
Tak,tylko prywatnie chodze,plus taki że znam swoją gin już 8 lat..i jak się coś działo to i w weekend czy o każdej porze jest pod tel.(oczywiście tego nie wykorzystuje)raz nawet otwarła specjalnie gabinet,bo wyszłam ze szpitala i chciała skontrolować po swojemu ♥️

Ostatnia edycja:
O wowww jakie serduszko 🥰 ja mam 1.08 wiec razem ❤️ musisz się oszczędzać .. wzięłaś zwolnienie?
Jeszcze nie poszłam na zwolnienie. Nikogo w pracy nie poinformowałam o ciąży, więc mi tak głupio było od razu wskoczyć na zwolnienie. Przygotuje najpierw swojego naczelnika na taka ewentualność. Lekarz powiedział ze wystawi zwolnienie w każdej chwili jak tylko zadzwonię. Pracuje w urzędzie 🫣

Witajcie dziewczyny, ja niestety od kilku dni czuje się fatalnie. Ciągle jest mi niedobrze, do tego jestem zmęczona a moje dziecko jeszcze mnie dobija bo nie sypia w nocy. Nie jestem w stanie normalnie funkcjonować, błagam niech te mdlosci się skończą 😪
Bardzo Cię przytulam, mam córki rok po roku 💖 pocieszę Cię, że wszystko minie.

Dzis wizyta o 12 ;p a ja jajo znosze. Powiem wam ze dowiedzialam.sie ze jesli dzis zalozy mi karte ciazy i wystawi zaswiadczenie z przewidywana data porodu to w pracy mam wszystko zalatwione gory. W niemczech pracodawca wystawi mi zakaz pracy i po klopocie.

reklama
Do góry