Gudrun1985
Fanka BB :)
Ja niby mam dietę pudelkowa, ale dziś zjadłam tylko kiszona kapustę i zamówił mi facet pizze, której zjadłam połowęJadę dziś po pracy do Maca po frytki zakręcone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niby mam dietę pudelkowa, ale dziś zjadłam tylko kiszona kapustę i zamówił mi facet pizze, której zjadłam połowęJadę dziś po pracy do Maca po frytki zakręcone
Jestem korektorkąA co robisz?
I jak po wizycie? Jak sie macie?A ja nadal czekam (od 20) przed gabinetem do ginekologa. I chyba wejdę o 22.
Jest 2 cm dzieciątko Serduszko pięknie biło 172u/min. Termin porodu na 31 lipca. Jeden minus to czynnościowa torbiel na prawym jajniku 60mm. Mam się oszczędzać nawet już dziś proponował zwolnienie.I jak po wizycie? Jak sie macie?
O wowww jakie serduszko ja mam 1.08 wiec razem musisz się oszczędzać .. wzięłaś zwolnienie?Jest 2 cm dzieciątko Serduszko pięknie biło 172u/min. Termin porodu na 31 lipca. Jeden minus to czynnościowa torbiel na prawym jajniku 60mm. Mam się oszczędzać nawet już dziś proponował zwolnienie.
Pięknie gratulacje dla dwójkiJest 2 cm dzieciątko Serduszko pięknie biło 172u/min. Termin porodu na 31 lipca. Jeden minus to czynnościowa torbiel na prawym jajniku 60mm. Mam się oszczędzać nawet już dziś proponował zwolnienie.
Witamy czy to Twoja pierwsza ciąża? Termin dość bliski mojego, ja mam 14.08 wg aplikacji 🖐Cześć dziewczyny, dzis ponownie zrobiłam test, ponownie pozytywny
Wstępnie termin na 20 sierpień
w moje urodziny ;pJest 2 cm dzieciątko Serduszko pięknie biło 172u/min. Termin porodu na 31 lipca. Jeden minus to czynnościowa torbiel na prawym jajniku 60mm. Mam się oszczędzać nawet już dziś proponował zwolnienie.
I mojego mężaw moje urodziny ;p