asiasiasia
Fanka BB :)
Wlasnie czekam przed gabinetem. Jeszcze 10 min a ja tu na zawal zejde ;p.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam z czerwca 2020ale energii ma za trzechu mnie też będą 2 lata różnicy, mam synka z czerwca 2021
o matko, no jak wskazania do leżenia to masakra przy takim maluchu odpoczywaj w każdej wolnej chwilii, chociaż wiem że to prawie niemożliwe
Ja jeszcze mam intensywny tydzień w pracy ale na szczęście mąż już na urlopie i zajmuje się młodym, wraca do pracy dopiero po nowym roku więc w tym ciężkim teraz czasie jest dla mnie dużym wsparciem.
To zdecydowanie warto czekać tak długoTak,tylko prywatnie chodze,plus taki że znam swoją gin już 8 lat..i jak się coś działo to i w weekend czy o każdej porze jest pod tel.(oczywiście tego nie wykorzystuje)raz nawet otwarła specjalnie gabinet,bo wyszłam ze szpitala i chciała skontrolować po swojemu
a w którym tc jesteś wg Twoich obliczeń?Za wczesnie polazlam a ciaza mozw byc 2 tygodniowa dopiero za 2 tygodnie do 3 mam przyjsc znowu jest ciaza ale nie widac zarodka
Ale czym jesteś załamana? Ciąża może być młodsza!Zalamana jestem
wedlug ibliczen 5 tydzien i 1 dzien wedlug usg gdzies w 2 tygodniua w którym tc jesteś wg Twoich obliczeń?
No co Ty, nie załamuj się! Ciąża potwierdzona, a tym samym wykluczenie jakiejś pozamacicznej, tyle, że na tyle wczesna, że nie mialaś szansy zobaczyć za wiele, to przecież nic złegoZalamana jestem
To ja też wg apki 5+2 i też idę dziś żeby potwierdzić ciążę ale zdaję sobie sprawę, że niewiele zobaczę na tym etapie, spokojniewedlug ibliczen 5 tydzien i 1 dzien wedlug usg gdzies w 2 tygodniu