reklama
Widzę, ze poważne dyskusje się tutaj wywiązały. To zmienię temat na lżejszy. Wyskoczył mi dzisiaj pryszcz przy ustach miałam nadzieje, ze w ciąży nie wyskakują
Ja mam na brodzie. Wczoraj jaśnie wielmożny pan zawitał i dzisiaj zobaczyłam, że rozgościł się na dobre.
Kreatywnynick
Fanka BB :)
Od 35 lat są za darmo na NFZ, ja mam wyznaczone ok 17 lub 24.01 prenatalne + pappa.Też bardzo się boję szczególnie po zeszłomiesięcznym biochemie Ale wiedzą tylko rodzice, właściwie musieliśmy powiedzieć moim bo od dziś miałam im pomagać w sklepie aż do świąt więc nie miałam wyjścia nie powiedzieć
Kiedy się powinno robić prenatalne czy one są na nfz czy samemu trzeba placic?
olak96
Ja od kiedy jestem w ciąży mam ładną buzię. Nie wiem czy to przez to że rzuciłam palenie heetsów czy za sprawa picia dużej ilości wody.Widzę, ze poważne dyskusje się tutaj wywiązały. To zmienię temat na lżejszy. Wyskoczył mi dzisiaj pryszcz przy ustach miałam nadzieje, ze w ciąży nie wyskakują
Emka24@
Ja tez dzisiaj według usg zaczynam 6+0. I nie wiem czy to kwestia, ze już się przyzwyczaiłam do objawów czy, ze są one delikatniejszeObjawy ciążowe jak ręką odjął. Od 6 tygodnia czuje że mam więcej energii. Czy to źle?
Jedynie sikam często itp.
Dzej.zi
pierwsze prenatalne między 11 a 13+6 tyg, refundowane jak masz skończone 35 lat, lub jeśli jakieś wskazania zdrowotne inne np poronione ciąże, jakieś choroby genetyczne u poprzednich dzieci czy w rodzinieTeż bardzo się boję szczególnie po zeszłomiesięcznym biochemie Ale wiedzą tylko rodzice, właściwie musieliśmy powiedzieć moim bo od dziś miałam im pomagać w sklepie aż do świąt więc nie miałam wyjścia nie powiedzieć
Kiedy się powinno robić prenatalne czy one są na nfz czy samemu trzeba placic?
olak96
Też się właśnie zastanawiamJa tez dzisiaj według usg zaczynam 6+0. I nie wiem czy to kwestia, ze już się przyzwyczaiłam do objawów czy, ze są one delikatniejsze
Moja mama podobno bardzo łagodnie przechodziła ciąże, praktycznie bezobjawowo.
Dzej.zi
ja mam dziś wizytę i dopiero po będę umawiać termin na prenatalneCzy wy już wszystkie jesteście umówione na prenatalne? Ja chciałam poczekać z umówieniem się do wtorku aż usłyszę serduszko.
reklama
olak96
Ja idę w środę na serduszko.Czy wy już wszystkie jesteście umówione na prenatalne? Ja chciałam poczekać z umówieniem się do wtorku aż usłyszę serduszko.
Podziel się: