reklama
A dobrze kojarzę z początków wątku, że Ty masz możliwość zrobienia prenatalnych na pakiet z medicoveru ale nie chcesz? Bo ja właśnie miałam taki plan, żeby to na pakiet zrobić i zastanawiam się, czy są jakieś argumenty przeciwko
Hmm nie wydaje mi się żebym o tym pisała. Mam Medicover, pewnie te badania też mam w pakiecie, chociaż musiałabym sprawdzić. Niestety moim zdaniem Medi nie zatrudnia dobrych specjalistów do takich badań. Po prostu nie chciałabym iść na to badanie do lekarza z Medi. Aczkolwiek usg+papa zrobię na pewno. Bo to badanie jest też ważne pod kątem oceny łożyska z tego, co pamiętam no i generalnie dokładnych pomiarów maluszka. Prawdopodobnie zdecyduje się też na NIFTY. Dodatkowy plus jest też z tego badania taki, że od razu dowiadujemy się o płci.
Wiem Kochana to wszystko, to było pytanie retoryczne.
Za granicę można wyjechać.
Tak, nie wiem niestety jak to się ma do rejestru ciąż.
Dzej.zi
Fanka BB :)
dopiero na 19:30O której dziś wizyta? Trzymam kciuki
Kreatywnynick
Niee, na pewno nie wszystkie, ja mam termin na 1.08 wiec nie przejmujcie się bo pewnie będę miała wszystko pierwsza, jak przeglądałam lipcówki to tam znowu byłam ostatnia i do tyluCzy wy już wszystkie jesteście umówione na prenatalne? Ja chciałam poczekać z umówieniem się do wtorku aż usłyszę serduszko.
Helilo
Poronienie samoistne?Tak, nie wiem niestety jak to się ma do rejestru ciąż.
Helilo
Co powiedzieć policji? - Najlepszą odpowiedzią, jakiej można udzielić, to: "dokonałam aborcji, w kraju, gdzie było to legalne, nikt mi nie pomagał i nikt o tym nie wiedział" - podpowiada adw. Anna Szczepaniak współpracująca z Centrum Praw Kobiet.Poronienie samoistne?
Poronienie samoistne?
Opowiedz mi, jak dokładnie mogłoby to wyglądać? Ciężko mi to jakoś sobie wyobrazić. W sensie w polskim szpitalu wpisują rozpoznanie poronienie samoistne? Tak po prostu?
Malwina89
Ok to przepraszam, coś pomieszałam pewnie. Prenatalne w medicoverze się robi w ich szpitalu, więc pocieszam się, że może tam mają sensowniejszych lekarzy, niż w przychodniach ale NIFTY też chce zrobić, albo jakieś podobne badanie.Hmm nie wydaje mi się żebym o tym pisała. Mam Medicover, pewnie te badania też mam w pakiecie, chociaż musiałabym sprawdzić. Niestety moim zdaniem Medi nie zatrudnia dobrych specjalistów do takich badań. Po prostu nie chciałabym iść na to badanie do lekarza z Medi. Aczkolwiek usg+papa zrobię na pewno. Bo to badanie jest też ważne pod kątem oceny łożyska z tego, co pamiętam no i generalnie dokładnych pomiarów maluszka. Prawdopodobnie zdecyduje się też na NIFTY. Dodatkowy plus jest też z tego badania taki, że od razu dowiadujemy się o płci.
reklama
Co powiedzieć policji? - Najlepszą odpowiedzią, jakiej można udzielić, to: "dokonałam aborcji, w kraju, gdzie było to legalne, nikt mi nie pomagał i nikt o tym nie wiedział" - podpowiada adw. Anna Szczepaniak współpracująca z Centrum Praw Kobiet.
Niestety niewiele wiem o tym temacie. Muszę poczytać trochę na temat tego rejestru.
Podziel się: