reklama
Hej dziewczyny, jak tam? Betę któraś dzisiaj robi? Za kogo trzymać kciuki?
Ja już chyba w ogóle nie będę robić bety.
ja też nie, robiłam 4 razy, przyrosty od 100 do ponad 300%, nie ma co powtarzać i się stresowaćJa już chyba w ogóle nie będę robić bety.
Emka24@
Fanka BB :)
Ja już zrobiłam czekam na wyniki.Hej dziewczyny, jak tam? Betę któraś dzisiaj robi? Za kogo trzymać kciuki?
Ja jutro Proszę o mocne trzymanie kciukówHej dziewczyny, jak tam? Betę któraś dzisiaj robi? Za kogo trzymać kciuki?
ja też nie, robiłam 4 razy, przyrosty od 100 do ponad 300%, nie ma co powtarzać i się stresować
Ale za to dzisiaj czuję niepokój. Niby nie mam powodu. Czuję się dobrze, ale sytuacja ogólnie z pracą jakoś nie sprzyja mojemu samopoczuciu. Zresztą odzywają się też obawy, że się nie uda i coś się z ciążą stanie. Trudny czas. Mam nadzieję, że się ułoży wszystko szybko.
olak96
Fanka BB :)
Ja czekam od dzisiaj tydzień na wizytę u ginekologa który może potwierdzi ciąże na usg. Lekarz kazał zrobić w piątek kolejna betę, jak będzie powyżej 700 to mogę przyjść. Najgorzej że trzeba iść do pracy, wszyscy pytają kiedy dziecko i w ogóle. Mam nadzieję ze w poniedziałek pęcherzyk będzie widoczny i uspokoi to moje obawyAle za to dzisiaj czuję niepokój. Niby nie mam powodu. Czuję się dobrze, ale sytuacja ogólnie z pracą jakoś nie sprzyja mojemu samopoczuciu. Zresztą odzywają się też obawy, że się nie uda i coś się z ciążą stanie. Trudny czas. Mam nadzieję, że się ułoży wszystko szybko.
Hej dziewczyny, czułam że coś jest ze mną nie tak, dzisiaj zrobiłam test, ostatnia miesiączka 28.10 - robić betę, wstrzymać się jeszcze? Zobacz załącznik 1469029
Rób! Najlepiej z profesteronem i sprawdź przyrost za 2 dni
reklama
Rób! Najlepiej z profesteronem i sprawdź przyrost za 2 dni
*progesteronem
Podziel się: