reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Z tego co widziałam to zbadałas przyrost i był piękny! Także nie dziwie Ci się! 💕 wszystko będzie super! Zawsze na wizytę możesz skoczyć.
No piękny to ma choćby @RoseGold ;) ponad 300% to jest to co chciałabym zobaczyć dla spokojnej głowy ;)
Ale nie zobaczyłam wiec pozostaje czekać ;) przy obecnym poziomie bety nie widzę sensu jeszcze wizyty - najwcześniej koło piątku jeśli będzie termin u sensownego lekarza ;) a jak nie to już poczekam do wizyty u mojej lekarki. Tak naprawdę i tak niewiele na tym etapie można zrobić ;) Brdzie co ma być.

reklama
Dziękuje Ci za ten post ;) i bardzo Ci gratuluje!

Beta mi przyrasta chociaż dalej ten przyrost jest bez szału (dziś 489 z 208). Przyrost jest w normie ale w porównaniu z jedyna zdrowa ciąża jaka miałam - malutki.

Próbuje się nie nastawiać ani pozytywnie ani negatywnie. Czekam co przyniosą następne tygodnie ;) a teraz czeka mnie kilka bardzo miłych dni wiec mam andzieje uda mi się stłumić pojawiający się czasem niepokój wymieszany z nadzieja ;)

Ale naprawdę dziękuje bo trochę mnie to uspokaja, ze to może być całkowicie ok a każda ciąża, nawet tej samej kobiety, jest inna ;)
hej. Śledzę cały czas co u Ciebie ponieważ tez w tym miesiącu miałam biochem. Mocno liczę, że Ci się uda i dasz mi nadzieje na zdrowa ciąże po stratach.

hej. Śledzę cały czas co u Ciebie ponieważ tez w tym miesiącu miałam biochem. Mocno liczę, że Ci się uda i dasz mi nadzieje na zdrowa ciąże po stratach.
Przytulam Cię mocno! I dziękuje 💙
Trzymam mocne kciuki zeby już następny cykl okazał się tym szczęśliwym dla Ciebie ✊🏻

No piękny to ma choćby @RoseGold ;) ponad 300% to jest to co chciałabym zobaczyć dla spokojnej głowy ;)
Ale nie zobaczyłam wiec pozostaje czekać ;) przy obecnym poziomie bety nie widzę sensu jeszcze wizyty - najwcześniej koło piątku jeśli będzie termin u sensownego lekarza ;) a jak nie to już poczekam do wizyty u mojej lekarki. Tak naprawdę i tak niewiele na tym etapie można zrobić ;) Brdzie co ma być.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie!

Widzisz, a ja się cały czas martwię tym, że ta beta taka mała (teoretycznie jestem 4 dni po terminie @)🙈 znalazłam Twój post z wynikami bety i tez masz bardzo ładny przyrost, ponad 130%! Trzymam mocno kciuki za te nasze dzieciaczki, wierzę, że są siłaczami i zadomowią się u nas minimum do połowy lipca😬

Dziewczyny oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny test wieczorem niestety jest już dużo jaśniejszy. Dlatego tez chyba mam powtórkę z sierpnia 😭

Dziewczyny oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny test wieczorem niestety jest już dużo jaśniejszy. Dlatego tez chyba mam powtórkę z sierpnia 😭

Tak też miałam na początku. Przypomnij mi jaką betę miałaś ostatnią? Jeśli niską to jest możliwe, zresztą nawet przy wyzszych betach tez jest to możliwe. To tylko kawałek plastiku z odczynnikiem. Ma wychwycić betę i wychwyca. :) Testy nie sprawdzą wiarygodnie przyrostu i tylko beta powie prawdę.
Mimo świadomości, jak to wygląda i tak robiłam te testy co chwilę jak po*ebana :D i potem tylko się zamartwiałam.
Musimy troszkę odpuścić dla naszego zdrowia psychicznego. Tak na prawdę na każdym etapie ciąży może się coś zadziać i ja chyba nigdy nie będę spokojna i wyczilowana. Zawsze będzie z tyłu głowy jakiś taki niepokój.
Nie zamartwiaj się na zapas i czekaj. Zrób coś miłego dla siebie, żeby tak o tym nie myśleć. Jak się czymś zajęłam to trochę mi było łatwiej.

reklama
Tak też miałam na początku. Przypomnij mi jaką betę miałaś ostatnią? Jeśli niską to jest możliwe, zresztą nawet przy wyzszych betach tez jest to możliwe. To tylko kawałek plastiku z odczynnikiem. Ma wychwycić betę i wychwyca. :) Testy nie sprawdzą wiarygodnie przyrostu i tylko beta powie prawdę.
Mimo świadomości, jak to wygląda i tak robiłam te testy co chwilę jak po*ebana :D i potem tylko się zamartwiałam.
Musimy troszkę odpuścić dla naszego zdrowia psychicznego. Tak na prawdę na każdym etapie ciąży może się coś zadziać i ja chyba nigdy nie będę spokojna i wyczilowana. Zawsze będzie z tyłu głowy jakiś taki niepokój.
Nie zamartwiaj się na zapas i czekaj. Zrób coś miłego dla siebie, żeby tak o tym nie myśleć. Jak się czymś zajęłam to trochę mi było łatwiej.
Betę miałam 34,99 wczoraj, jutro idę na powtórkę. Chyba gdyby nie biochem w sierpniu to bym tak nie panikowała ale ostatnio był dokładnie ten sam schemat i się nie udało. Postaram się dziękuje.

Do góry