reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny straszny stres mnie dopadł 🥺 w domu 1,5 roczny syn. Chcieliśmy się starać po nowym roku ale chyba wyszło nam szybciej niż się spodziewaliśmy.

Ja już zrobiłam czekam na wyniki.
trzymam kciuki!

Ja jutro Proszę o mocne trzymanie kciuków
będzie trzymane😬

Ale za to dzisiaj czuję niepokój. Niby nie mam powodu. Czuję się dobrze, ale sytuacja ogólnie z pracą jakoś nie sprzyja mojemu samopoczuciu. Zresztą odzywają się też obawy, że się nie uda i coś się z ciążą stanie. Trudny czas. Mam nadzieję, że się ułoży wszystko szybko.
Ja staram się nie martwić jakoś szczególnie, ale np takie sytuacje jak przed chwilą - biegłyśmy z córką na wizytę, bo byłyśmy już spóźnione i teraz boli mnie brzuch, No i już mam stres ogromny. Ogólnie w każdej ciąży na początku miałam ogromne wzloty i upadki emocjonalne, jednego dnia chodzę przeszczęśliwa (ogólnie, nie tylko z powodu ciąży), a kolejnego budzę się z depresją tak naprawdę bez przyczyny🤷‍♀️ chciałabym napisać, że mam nadzieje, że szybko minie nam czas do bezpiecznego momentu ciąży, ale czy taki w ogóle nastąpi?🙈

Hej dziewczyny, czułam że coś jest ze mną nie tak, dzisiaj zrobiłam test, ostatnia miesiączka 28.10 - robić betę, wstrzymać się jeszcze? Zobacz załącznik 1469029
myślę, że betę warto zrobić, powinna już być całkiem całkiem skoro kreseczka taka wyraźna🙂

Dziewczyny straszny stres mnie dopadł 🥺 w domu 1,5 roczny syn. Chcieliśmy się starać po nowym roku ale chyba wyszło nam szybciej niż się spodziewaliśmy.
przecież nowy rok jest dosłownie za chwilę, praktycznie się wstrzeliliscie😁

Srednio miałam plamienia w sobotę w niedziele byłam w szpitalu lekarz zdobił usg jest zarodek i mówił ze wszystko dobrze i ze tak się zdaza w wcześniej ciąży ale dzis znowu lekkie brązowe plamienie idę dzis zrobić progesteron zobaczymy martwię się i umówiłam się ma wizytę do swojego lekarza nie wiem dziewczyny co myślec takiego plamienia nie ma dużo ale jest brązowe

Srednio miałam plamienia w sobotę w niedziele byłam w szpitalu lekarz zdobił usg jest zarodek i mówił ze wszystko dobrze i ze tak się zdaza w wcześniej ciąży ale dzis znowu lekkie brązowe plamienie idę dzis zrobić progesteron zobaczymy martwię się i umówiłam się ma wizytę do swojego lekarza nie wiem dziewczyny co myślec takiego plamienia nie ma dużo ale jest brązowe

Najważniejsze, że jest zarodek! Właściwie plamienia zdarzają się często. Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze! 🤗

ja sobie tłumaczyłam, że brązowe plamienie jest lepsze niż czerwone, kiedyś w programie o in vitro tak mówił lekarz i tego się trzymam🙈 super, że zbadałaś progesteron

@Zuzanna1996 trzymam kciuki żeby wszystko było okej. Takie plamienia sie zdarzają we wczesnej ciąży.

Ja dziewczyny tak dziwnie posLabym.ma betę ale z drugiej strony skoro w pt była ponad 700 ale jakoś się boje. Trochę bolą mnie piersi , przyjmuje leki od lekarza ale jakoś tam bez rewelacji się czuje. Bez zapału. Może tak musi być ? Boje się iść na tą bete wizytę mam w sobotę teraz..chyba się wstrzymam. Mam tydzień zwolnienia i chyba źle ono na mnie wpływa.

reklama
Do góry