reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Srednio miałam plamienia w sobotę w niedziele byłam w szpitalu lekarz zdobił usg jest zarodek i mówił ze wszystko dobrze i ze tak się zdaza w wcześniej ciąży ale dzis znowu lekkie brązowe plamienie idę dzis zrobić progesteron zobaczymy martwię się i umówiłam się ma wizytę do swojego lekarza nie wiem dziewczyny co myślec takiego plamienia nie ma dużo ale jest brązowe
Super, ze idziesz do lekarza bo pewnie Cię uspokoi 🥰 wiadomo, ze to duży stres ale trzymamy mocno kciuki

reklama
@Zuzanna1996 trzymam kciuki żeby wszystko było okej. Takie plamienia sie zdarzają we wczesnej ciąży.

Ja dziewczyny tak dziwnie posLabym.ma betę ale z drugiej strony skoro w pt była ponad 700 ale jakoś się boje. Trochę bolą mnie piersi , przyjmuje leki od lekarza ale jakoś tam bez rewelacji się czuje. Bez zapału. Może tak musi być ? Boje się iść na tą bete wizytę mam w sobotę teraz..chyba się wstrzymam. Mam tydzień zwolnienia i chyba źle ono na mnie wpływa.
Myśle, ze każda z nas ma teraz głowę pełna obaw. Niby wszystkie się cieszymy bo na taka wiadomość czekałyśmy ale jest milion rzeczy o które się martwimy. Myśle, ze jak jesteś pod opieka lekarza i beta ładnie rośnie to będzie super

Najważniejsze, że jest zarodek! Właściwie plamienia zdarzają się często. Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze! 🤗
Też tak lekarz mówił że takie plamienia się zdarzają jak byłam w niedzielę w szpitalu ale powiem wam dziewczyny że bardzo to przeżywam bo siedem lat temu straciłam ciążę serce dziecko przestało bić i powiem wam że to już chyba tak zostaje że człowiek bardzo to przeżywa ale dziękuję wam za wsparcie i miłe słowa byłam już na badaniu z badałam Progesteron i oczywiście jeszcze dodatkowo BT

Super, ze idziesz do lekarza bo pewnie Cię uspokoi 🥰 wiadomo, ze to duży stres ale trzymamy mocno kciuki
Tak ogromny stres byłam już na pobraniu wyniki Progesteron U mają być po dwudziestej a nawet ta będzie po szesnastej nie wiem po co zrobiłam tą BT ale chyba tak dla pewności czy rośnie

Myśle, ze każda z nas ma teraz głowę pełna obaw. Niby wszystkie się cieszymy bo na taka wiadomość czekałyśmy ale jest milion rzeczy o które się martwimy. Myśle, ze jak jesteś pod opieka lekarza i beta ładnie rośnie to będzie super
Tak dokładnie a łatwo jest komuś powiedzieć jak nie jest w takiej sytuacji jak my teraz naprawdę bywa różnie a wiecie czemu tak jest że dziewczyny które zachodzą w ciąże niechcianą mają wywalone i po prostu nie dbają o siebie nic i wszystko przebiega super a te które dmuchają na zimne i ojej ojej to czasami nie wychodzi tak jakbyśmy chciały

U Ciebie z tego co widziałam to pięknie rośnie beta
W czwartek miałam bt 2300dzisiaj ją z badałam z czystej ciekawości bo chcę wiedzieć ile będzie a najbardziej martwi mnie ten Progesteron ale dopiero będę miała wynik po dwudziestej Natomiast martwi mnie to plamienie nie jest mocne ale jednak mnie to martwi

W czwartek miałam bt 2300dzisiaj ją z badałam z czystej ciekawości bo chcę wiedzieć ile będzie a najbardziej martwi mnie ten Progesteron ale dopiero będę miała wynik po dwudziestej Natomiast martwi mnie to plamienie nie jest mocne ale jednak mnie to martwi
A badalas wcześniej progesteron?

A badalas wcześniej progesteron?
Nie nie badałam wcześniej właśnie i ogólnie nie powiem wam dziewczyny Że tak naprawdę plamienie zdarzyło mi się przy wypróżnieniu w sobotę i później w niedzielę o siódmej też później już nie było nic no i dzisiaj też przy wypróżnieniu poleciało kilka kropel i później było trochę na wkładce no i pisze w Internecie że jeżeli są zaparcia i ogólnie to jest nacisk na te naczynka czy jakoś tak przepraszam że tak napisałam ale mówię w prost

reklama
Nie nie badałam wcześniej właśnie i ogólnie nie powiem wam dziewczyny Że tak naprawdę plamienie zdarzyło mi się przy wypróżnieniu w sobotę i później w niedzielę o siódmej też później już nie było nic no i dzisiaj też przy wypróżnieniu poleciało kilka kropel i później było trochę na wkładce no i pisze w Internecie że jeżeli są zaparcia i ogólnie to jest nacisk na te naczynka czy jakoś tak przepraszam że tak napisałam ale mówię w prost
Nie ma problemu. Jeśli masz zaproście to myśle, ze dlatego tak jest. Nie denerwuj się serio, wiem, tez się stresuje ale pamietajmy, ze to najgorsze co możemy zrobić.

Do góry