reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Powiem Wam, ze zrobiłam betę i chyba mam racje, ze nic z tego 🙈 sprawdzę dla pewności za 2 dni ale raczej nic z tego nie będzie. 208 na 4 dni po spodziewanym @ to jednak mało.

Jedyna pociecha w tym, ze to był cykl po biochemie wiec ta owulacja mogła być trochę później niż normalnie (zawsze mam cykle 28 a może był dłuższy)… No ale trochę słabo
ja dzień przed spodziewana @ miałam wynik 6,5😬 jutro dwa dni po terminie i pewnie będę się cieszyć z wyniku 15🤣

reklama
No ja po prostu jestem pewna, ze lipa.
Niestety w ciąży z córka (jedynej prawidłowej) miałam dużo, dużo wyższa betę.
Ostatnio przy biochemie podobne wartości.

I powiem szczerze, ze jestem mega zdołowana tym. Bo to będzie 3 strata nieprawidłowa ciąża. Czyli czas przestać się oszukiwać, ze to nic wielkiego i trzeba szukać przyczyny 🙈 a tez nie jestem na tyle młoda żebym miała nie wiem ile czasu 🙈

I powiem szczerze, ze jestem mega zdołowana tym. Bo to będzie 3 strata nieprawidłowa ciąża. Czyli czas przestać się oszukiwać, ze to nic wielkiego i trzeba szukać przyczyny 🙈 a tez nie jestem na tyle młoda żebym miała nie wiem ile czasu 🙈
ja w poprzednich ciążach nie badałam bety, więc nawet nie wiem, jakie wartości miałam. Wiem tylko tyle, że robiłam wtedy testy nie z pierwszego moczu, jakieś 6 i 9 dni po planowym terminie @ i kreski były wyraźne, ale bez szału. To mnie na ten moment pociesza, a jak będzie teraz to zobaczymy. Tez się na razie totalnie nie cieszę, bo czuję, że coś jest nie tak, No ale co ja mogę? Jedynie czekać.
Zrobiłam teraz test o czułości 10 i kreska wyraźniejsza niż ostatnio, ale tez mogłaby być ciemniejsza, więc walić to, jutro idę na betę i zobaczymy

Jedyny plus to, ze już dostałam skierowanie w luxmedzie wiec przynajmniej finansowo mnie to nic nie kosztuje 🙈
ja bylam na wizycie z compensy, więc za usg i wizytę nic nie zapłaciłam i tez dostałam listę badań, łącznie z krzywa cukrowa, bo mam IO i lekarka zaczęła panikować, ze trzeba zaraz insulinę wprowadzić😱😅 No ale bety nie dostalam, jutro jadę i będę bulić🙈

Hej dziewczyny trochę was tu podczytuję i się ujawnię. Ostatnią miesiączkę miałam 24 października aplikacja podpowiada 4+4 i dzisiejsza beta

Załączniki

• 2FAE47A1-D266-44EA-B4DA-CEEFCE95D17E.png
    2FAE47A1-D266-44EA-B4DA-CEEFCE95D17E.png
    45,6 KB · Wyświetleń: 135

Trzeba być dobrej myśli naprawdę 😙😙 trzymam mocno kciuki, sprawdzaj przyrost❤️❤️

reklama
Ja trzy dni przed @ miałam 107. Tak było w poniedziałek dziś lecę powtórzyć , jutro lekarz. Aż się boje też tak macie że każda wizyta w łazience to stres ?
tak😖 tym bardziej, że jednak dwa dni plamiłam. W poprzednich ciążach od momentu pozytywnego testu zakładałam, że nic nie może się stać i nawet nie przychodziło mi do głowy, żeby sprawdzać majtki czy piersi czy dalej bolą. No ale później odkryłam grupy na fb, wpisywanie objawów w google i sprawa się delikatnie zmieniła🙈

Do góry