ja dzień przed spodziewana @ miałam wynik 6,5 jutro dwa dni po terminie i pewnie będę się cieszyć z wyniku 15Powiem Wam, ze zrobiłam betę i chyba mam racje, ze nic z tego sprawdzę dla pewności za 2 dni ale raczej nic z tego nie będzie. 208 na 4 dni po spodziewanym @ to jednak mało.
Jedyna pociecha w tym, ze to był cykl po biochemie wiec ta owulacja mogła być trochę później niż normalnie (zawsze mam cykle 28 a może był dłuższy)… No ale trochę słabo
reklama
CoTuPoczne
Fanka BB :)
No ja po prostu jestem pewna, ze lipa.
Niestety w ciąży z córka (jedynej prawidłowej) miałam dużo, dużo wyższa betę.
Ostatnio przy biochemie podobne wartości.
I powiem szczerze, ze jestem mega zdołowana tym. Bo to będzie 3 strata nieprawidłowa ciąża. Czyli czas przestać się oszukiwać, ze to nic wielkiego i trzeba szukać przyczyny a tez nie jestem na tyle młoda żebym miała nie wiem ile czasu
I powiem szczerze, ze jestem mega zdołowana tym. Bo to będzie 3 strata nieprawidłowa ciąża. Czyli czas przestać się oszukiwać, ze to nic wielkiego i trzeba szukać przyczyny a tez nie jestem na tyle młoda żebym miała nie wiem ile czasu
ja w poprzednich ciążach nie badałam bety, więc nawet nie wiem, jakie wartości miałam. Wiem tylko tyle, że robiłam wtedy testy nie z pierwszego moczu, jakieś 6 i 9 dni po planowym terminie @ i kreski były wyraźne, ale bez szału. To mnie na ten moment pociesza, a jak będzie teraz to zobaczymy. Tez się na razie totalnie nie cieszę, bo czuję, że coś jest nie tak, No ale co ja mogę? Jedynie czekać.No ja po prostu jestem pewna, ze lipa.
Zrobiłam teraz test o czułości 10 i kreska wyraźniejsza niż ostatnio, ale tez mogłaby być ciemniejsza, więc walić to, jutro idę na betę i zobaczymy
CoTuPoczne
Jedyny plus to, ze już dostałam skierowanie w luxmedzie wiec przynajmniej finansowo mnie to nic nie kosztuje
ja bylam na wizycie z compensy, więc za usg i wizytę nic nie zapłaciłam i tez dostałam listę badań, łącznie z krzywa cukrowa, bo mam IO i lekarka zaczęła panikować, ze trzeba zaraz insulinę wprowadzić No ale bety nie dostalam, jutro jadę i będę bulićJedyny plus to, ze już dostałam skierowanie w luxmedzie wiec przynajmniej finansowo mnie to nic nie kosztuje
Karolinaaslu
Kreatywnynick
Trzeba być dobrej myśli naprawdę trzymam mocno kciuki, sprawdzaj przyrostNo ja po prostu jestem pewna, ze lipa.
Kreatywnynick
Witamy, super wyniki! Marze o takim jutro…Hej dziewczyny trochę was tu podczytuję i się ujawnię. Ostatnią miesiączkę miałam 24 października aplikacja podpowiada 4+4 i dzisiejsza beta
reklama
tak tym bardziej, że jednak dwa dni plamiłam. W poprzednich ciążach od momentu pozytywnego testu zakładałam, że nic nie może się stać i nawet nie przychodziło mi do głowy, żeby sprawdzać majtki czy piersi czy dalej bolą. No ale później odkryłam grupy na fb, wpisywanie objawów w google i sprawa się delikatnie zmieniłaJa trzy dni przed @ miałam 107. Tak było w poniedziałek dziś lecę powtórzyć , jutro lekarz. Aż się boje też tak macie że każda wizyta w łazience to stres ?
Podziel się: