dziękuję jestem po badaniu. Na usg było już chyba nawet coś widać, ale baaaardzo bardzo nieśmiało. Na razie nie widać, żeby coś złego się działo, wiec mam wierzyć, ze będzie dobrze i czekać. Fuck, to czekanie jest najgorszeKochana trzymaj się ! Mam nadzieję że będzie dobrze wszystko ściskam mocno
reklama
dziękuję jestem po badaniu. Na usg było już chyba nawet coś widać, ale baaaardzo bardzo nieśmiało. Na razie nie widać, żeby coś złego się działo, wiec mam wierzyć, ze będzie dobrze i czekać. Fuck, to czekanie jest najgorsze
Ale pęcherzyk było widać?
Jaką masz betę?
pan doktor nawet pokazał mi taki punkcik i sam był zdziwiony, ale stwierdził, że z pewną dozą niepewności, jednak coś tu jakby było widać.Ale pęcherzyk było widać?
Jaką masz betę?
Betę mam 46, więc wynik po prostu kolosalny
Kreatywnynick
Fanka BB :)
No i pięknie jak coś widać przy takiej beciepan doktor nawet pokazał mi taki punkcik i sam był zdziwiony, ale stwierdził, że z pewną dozą niepewności, jednak coś tu jakby było widać.
Betę mam 46, więc wynik po prostu kolosalny
Kreatywnynick
No i pięknie jak coś widać przy takiej becie
Kreatywnynick
Nie mam niestety pojęcia ;/ może załóż nowy wątek, to zobaczą go dziewczyny które maja więcej wiedzy na ten temat, a jak z tą upadłością?Mam małe pytanko, może coś będziecie wiedziały. Od kiedy lekarz może wystawić zaświadczenie o ciąży dla pracodawcy. Wczoraj mój ginekolog napisał, że dopiero po usg 6-7 tydzień. Czytałam, że tak na prawdę to i po samej becie powinni. Chciałabym to już uregulować, żeby móc powiedzieć o tym pracodawcy i mieć potwierdzenie od lekarza. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
Nie mam niestety pojęcia ;/ może załóż nowy wątek, to zobaczą go dziewczyny które maja więcej wiedzy na ten temat, a jak z tą upadłością?
Czekam na rozwój wydarzeń. Jest jakiś plan z przejęciem przez inną spółkę... w każdej chwili mogą zapaść ważne decyzję, a ja chce mieć przynajmniej możliwość ochrony.
Pan doktor sam był w szoku, bardzo długo robił usg i miałam wrażenie, ze sam nie dowierza, więc może po prostu to był jakiś nic nieznaczący cień w obrazie ale nawet pan dr go zmierzył
Nieźle!
reklama
Zuzanna1996
U mnie przy będzie ponad 700 nie byłoNieźle!
Podziel się: