asiasiasia
Fanka BB :)
ooo tak Helenka wymiana ;pJa ogólnie na gazowane, ale najbardziej na oranżadę Helenę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo tak Helenka wymiana ;pJa ogólnie na gazowane, ale najbardziej na oranżadę Helenę
Ja też dziś nie słyszałam bo mi ginka pow że jest za wcześnie na słuchanie. Nie drążyłam tematu, ufam jej. Tak samo jak Ty tylko widziałam akcje sercaSłuchajcie a pytanko mam odnośnie aparatu USG - dziś na wizycie lekarka potwierdziła że serduszko bije, faktycznie je widziałam jak pulsuje ale nie słyszałam go. Czy na etapie 7+2 nie da rady usłyszeć czy ten konkretny aparat na to nie pozwalał?
O juz myslalam ze tylko ja je mam. A jak zdazy sie luzniejsza () to az zwieracze pieka ;pOoo ja mam wręcz przeciwnie , starszne zaparcia , aż tyłek boli
U mnie skomentowala właśnie podobnie ale też nie drążyłam, dopiero teraz mnie naszło dlaczego takJa też dziś nie słyszałam bo mi ginka pow że jest za wcześnie na słuchanie. Nie drążyłam tematu, ufam jej. Tak samo jak Ty tylko widziałam akcje serca
Mój mąż.. właśnie wrócił z pracy..nie był w stanie zamknąć biura od 17..nie wiem co mu jest,nie jadł nic podejrzanego syn nie był w przedszkolu,więc nic nie przyniósł..z kibla przetoczył się na łóżko i słyszę,że chrapie..Ja z innej strony dzisiaj zahacze - czy ktoś jeszcze ma problem z podstępnymi biegunkami? losowo nagle dostaje paskudnej biegunki, nie wiem od czego, nie wiem po czym i przysięgam będę miała traumę przed wyjściem z domu. Ratunku.
Tak jak jaOoo ja mam wręcz przeciwnie , starszne zaparcia , aż tyłek boli
Moja gin tez nie włączyła mi echa serca. Wyczekuję do tego, a wizyta dopiero za miesiąc, chyba, że coś będzie nie tak to mnie przyjmuje zawsze od razuU mnie skomentowala właśnie podobnie ale też nie drążyłam, dopiero teraz mnie naszło dlaczego tak