reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

No nie wiem, ja się nie spotkałam z tym żeby ktokolwiek odmówił, ba większość nie pyta. A przeszlam tych ginów trochę 😅

Ja też 😅 Lekarze widocznie mają konkretne przesłanki, żeby tego nie robić. Jeśli jest podejrzenie, że coś może zagrażać, to z tego rezygnują, zanim zakończą prowadzić w tym kierunku badania. :)

reklama
Ja też 😅 Lekarze widocznie mają konkretne przesłanki, żeby tego nie robić. Jeśli jest podejrzenie, że coś może zagrażać, to z tego rezygnują, zanim zakończą prowadzić w tym kierunku badania. :)

Zapytam o to mojej ginki, ale ona puszczała mi serduszko i byłabym bardzo mocno zdziwiona gdyby przy tym co ze mną przechodzi od 4 lat ryzykowała chociaż w 0.001 procenta

może to jeszcze ciut za wcześnie albo faktycznie ten gin był jakiś lewy cioban i dlatego właśnie sprawdzisz kogoś poleconego jak pisałaś 🫶🏻
Wedlug OM to jutro zaczynam 7 tydzien. Wedlug gina to 4/5 tydzien czyli co ciaza mlodsza az o 3 tygodnie ? Slyszalam o tygodniu o 12 dniach ale o 3 tygodniach. Ostatania miesiaczke mialam 15.11.2022 cykle 30 dniowe raczej regularne tylko czasem male odchyly. Dwa cykle poprzednie dostawalam od innej gin luteine od 16 dc do 25 dc. Ale stwierdzilam ze w listopadzie po miesiaczce juz nie bede brala bo blokowala mi owulacje. I jak powiedzialam tak zrobilam. Testy zrobilam tak dla beki w sumie bo bylam przekonana ze bedzie bialy. I dzien wczesniej zrobilam ale popoludniu i wyszedl bladzioch. A ze mialam jeszcze jeden 25 to zrobilam na drugi dzien rano. I co bardzo sie zdziwilam. A po drugie wedlug dziwnych obliczen owulacje powinnam miec gdzies mniej wiecej 1 grudnia. A kolejna miesiaczke powinnam dostac 15 grudnia. 13 wyszedl test pozytywny. A gin twierdzi ze ja wynalazlam sobie ciaze 4 dni po owulacji 🤣😀. Gdzie testy najwczesniej pokazuja chyba po 6 czy 8 dniach od owu ( o ile czegos nie powalilam ). Powiedzial do mnie ze jestem kobieta ktora chyba w jego kadencji pierwszy rsz tak wczesnie ciaze wybadala. I taka moze byc ciagle powtarzal.

No i znów w tyle... Kocham frytki chamskie z ziemniaków i na oleju z majonezem (każdy lubię, kocham Winiary i Hellmans babuni, że składu wybieram Kielecki i lokalny Białuty), czasem mixuje z ketchupem. Na szczęście zjadłam kanapkę i melo a nim tu weszłam 😎 wczoraj miałam chęć na lody z maca ale jo fanka z polewą karmelową, niestety nie dowiózł by całych mąż więc Monte na patyku zjadłam, bez szału 🙄

Powiem Wam, że fajne dziewczyny jesteście... Ja poza pierwszą ciążą w ogóle nie miałam potrzeby czatów na forach boooo jak byłam w ciąży to byłyśmy na forum październikowki i spotykamy się do dziś, nie wszystkie ale sporo i co roku jeździmy na 3 dni do jakiegoś miasta w Polsce z całymi rodzinami, jesteśmy wszystkie w podobnym wieku i na co dzień mamy czat na WhatsAppie.
Teraz one są na innym etapie, zresztą jak większość moich rówieśniczek koleżanek to znowu poczułam potrzebę dzielenia się swoim stanem i Wami, oby jak najdłużej...

Ja z innej strony dzisiaj zahacze - czy ktoś jeszcze ma problem z podstępnymi biegunkami? 😡 losowo nagle dostaje paskudnej biegunki, nie wiem od czego, nie wiem po czym i przysięgam będę miała traumę przed wyjściem z domu. Ratunku.

Ja z innej strony dzisiaj zahacze - czy ktoś jeszcze ma problem z podstępnymi biegunkami? 😡 losowo nagle dostaje paskudnej biegunki, nie wiem od czego, nie wiem po czym i przysięgam będę miała traumę przed wyjściem z domu. Ratunku.

Pjona siostro.
Co prawda podejrzewam, że u Ciebie to akurat od kieleckiego😂😂😂😂

reklama
IMG_20230102_203306.jpg

Amen 🤤

Do góry