reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

I właśnie lek przed podstępna biegunka hamuje moja potrzebę lodzika, co zasialyscie. :< a zjadłabym takiego swiderka śmietankowego z owocowa polewa

reklama
Ja z innej strony dzisiaj zahacze - czy ktoś jeszcze ma problem z podstępnymi biegunkami? 😡 losowo nagle dostaje paskudnej biegunki, nie wiem od czego, nie wiem po czym i przysięgam będę miała traumę przed wyjściem z domu. Ratunku.
ja jak spotkam się laktoza to tak mam :)

Chyba że długo masz pusty żołądek i nagle coś zarzucisz to też jelita się buntują

A wy kobitki, które plamicie, w którym tygodniu jesteście?

Ja teraz jestem jakoś 9+5. Plamię właściwie większość czasu z kilkudniowymi przerwami. Kilka dni w okolicy spodziewanej miesiączki. Potem od 5 do 21 grudnia. Miałam przerwę w święta. Zaczęłam znowu 27-28.12. Zaczęłam przyjmować luteinę i od tego czasu spokój. Aczkolwiek czuję, że zaczyn mi się infekcja.

Ja w pierwszej ciązy byłam na forum na kafeterii, prawie wszystkie w zbliżonym wieku i wszystkie ciąże od zrobienia testu bezproblemowe, większość pierwsze dziecko. Zostało nas do dzisiaj z 8 dziewczyn, mamy grupę na fb i również się spotykamy. :) Nawet teraz z jednymi byliśmy w październiku na wypadzie :)
My też kafeteria 😁

reklama
Ja z innej strony dzisiaj zahacze - czy ktoś jeszcze ma problem z podstępnymi biegunkami? 😡 losowo nagle dostaje paskudnej biegunki, nie wiem od czego, nie wiem po czym i przysięgam będę miała traumę przed wyjściem z domu. Ratunku.
Ooo ja mam wręcz przeciwnie , starszne zaparcia , aż tyłek boli 😂🙈🙈🙈

Do góry