reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Dziewczyny pracujecie jeszcze? Ja dzisiaj wróciłam pierwszy dzień po świetach i tyle stresów , bol brzucha cały dzień i spanie 2 h po pracy. Dalej mnie ciągnie jajnik. Chciałam powiedzieć w pracy dopiero ok 12 tyg , a dzisiaj już w to zwątpiłam czy dam radę boje się że coś się stanie
ja pracowałam po świętach i między nowym rokiem no i dzisiaj normalnie też do byłam w pracy 😃..choć mnie nie było ciężko wrócić..jak innym po urlopach 😆💁🏼‍♀️. Ja się akurat czuję na siłach siedząc w pracy, jedynie ciężko mi się wstaje o 6 rano 🥸🙈. Moim planem też jest oficjalne ogłoszenie ciąży w ok. 12 tc, tak po prenatalnych 🤞🏻.

reklama
Ja w ogóle kocham techno imprezy, rave i takie rzeczy i sobie uświadomiłam, ze muszę teraz pochodzić do klubów i się wytańczyć, bo potem będę wyglądać mocno kiepsko na tego typu evencie 😂

Dziewczyny mam jeszcze pytanie skoro widzial pecherzyk zółtkowy to czy nie powinien go chociaz zmierzyc ? Sprawdzic czy jest odpowiedniej wielkosci ?
Wiesz, jak on miał taki kiepski sprzęt to pewnie ciężko na nim tez cokolwiek zmierzyć jeśli nie jest większych rozmiarów. Moja gin nie ma najgorszego sprzętu a mimo to nie zmierzyła mi za pierwszym razem zarodka bo niby był za mały

Ja w ogóle kocham techno imprezy, rave i takie rzeczy i sobie uświadomiłam, ze muszę teraz pochodzić do klubów i się wytańczyć, bo potem będę wyglądać mocno kiepsko na tego typu evencie 😂
Serio 🥳 kurde ja za młodu też łaziłam, myślałam że nie jest to popularne już 🤪 a jak Ci powiem, że byłam prawie w samolocie na Love Parade do Berlina to pewnie uznasz mnie za dinozaura 😆😆

reklama
Zjadłam ^^ przyszło cieplutkie i nieroztopione. I wiecie co? Tego makflarego było mi mało. Jeszcze bym zjadła. Zrobił mi bardzo dobrze. 😀
A ja się cieszę bo to mały wspólny sukces - codziennie było tu pisanie o mdłosciach i o braku ochoty na cokolwiek, a tu prawie wszystkie zgodnie miały ochote na frytki lub na lody 😃 Ba! Kilka z nas sobie zrobiło dziś ucztę 😄 Genialnie! 👏

Do góry